Redactia.ro
Home » Știri » Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Cine va plăti pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Cine va plăti pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, va fi repatriat săptămâna viitoare și va fi înmormântat lângă regretata artistă, Ileana Ciuculete. Viviana Mantoiu a plătit pentru repatrierea trupului bărbatului și tot ea se va ocupa de funerarii.

Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Cine va plăti pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Actuala iubită a lui Cornel Galeș, Viviana Mantoiu, a demarat procedurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului. Aceasta a plătit peste 3.000 de euro pentru repatrierea care va avea loc cu mașina, 400 de euro pentru morgă și 1.000 de euro pentru sicriu.

De asemenea, tot Viviana s-a ocupat de detaliile înmormântării. Cornel Galeș va fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete, la Cimitirul Străulești 2.

Cornel Galeș va fi înmormântat lângă Ileana Ciuculete

Deocamdată nu se știe dacă rudele artistei vor fi de acord ca acesta să fie înmormântat lângă Ileana, mai ales în urm scandalurilor în care au fost implicate ambele părți după moartea artistei de muzică populară.

Ştiu din surse sigure, de la naşa lui Cornel şi a Ilenei Ciuculete, că de repatriere se ocupă Viviana. Deşi nu mai erau împreună. Repatrierea a costat-o 3.650 de euro. A angajat o firmă care să-l aducă. A mai dat 400 de euro pentru că Cornel se află la morgă în Valencia. Orice zi la morgă se plăteşte. E foarte greu, se stă atât de mult până ies actele.

Sicriul a costat-o 1.000 euro. Cred că o sa vina cu masina, nu cu avionul. Viviana se va ocupa de înmormantare. A vorbit şi cu preotul si cu groparul, cu toata lumea. Înmormantarea lui Cornel va avea loc pe 12 decembrie”, a spus o prietenă de-a lui Galeș, Veronica Măgureanu.

Mai mult, fostul manager se pare că nu a uitat-o pe soția sa, și în fiecare lună trimite câte 1.000 de lei pentru ca administratorul cimitirului să cumpere flori pentru mormântul artistei.

Cornel era un om cu un suflet extraordinar de bun. Deși plecase in Spania, luna de luna trimitea la administratora cimitirului cate 1.000 de lei ca Zânica lui sa aiba în fiecare zi flori proaspete pe mormant.

Dumnezeu i-a unit şi sper că sufletele lor sunt fericite acolo la îngeri sus, cu siguranță pentru că au avut suflete bune”, a mai dezvăluit Veronica Măgureanu.

Citeste si:Soțul a decis să ceară divorțul după ce a văzut această fotografie trimisă de nevasta lui pe Whatsapp! Este incredibil ce îi ascundea femeia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: