Redactia.ro
Home » Monden » Când va fi înmormântat Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Și-a prevestit sfârșitul încă de acum 6 luni

Când va fi înmormântat Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Și-a prevestit sfârșitul încă de acum 6 luni

Într-un moment de profundă tristețe și durere, Alina Marymar, partenera de viață a cunoscutului cântăreț de manele Tzancă Uraganu, a anunțat detaliile înmormântării lui Lucas, nepotul cuplului. Acest anunț vine în urma pierderii tragice a micuțului Lucas, care a decedat în mod neașteptat, lăsând în urmă o familie devastată și o comunitate care încă încearcă să înțeleagă magnitudinea pierderii.

Pe măsură ce pregătirile pentru înmormântarea lui Lucas sunt în desfășurare, este momentul să reflectăm la impactul pe care acest micuț l-a avut asupra celor din jur. Viața sa scurtă, dar profundă, rămâne un testament al inocenței și al bucuriei pe care copiii le aduc în lume. Moștenirea lui Lucas va continua să trăiască în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și iubit, fiind un simbol al purității și speranței chiar și în cele mai grele momente.

Când va avea loc înmormântarea

Alina Marymar a folosit rețelele de socializare pentru a comunica faptul că înmormântarea lui Lucas va avea loc mâine. În această seară va avea loc ultima zi de priveghi, oferind familiei, prietenilor și cunoscuților ocazia de a-și lua rămas bun de la micuț.

Inițial, Alina și-a exprimat dorința de a amâna înmormântarea până sâmbătă, pentru a putea petrece mai mult timp alături de Lucas. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, determinând-o să accepte realitatea dureroasă că înmormântarea trebuie să aibă loc mai devreme.

„Vă anunțăm cu cea mai mare durere și regret că înmormântarea va fi mâine și nu sâmbătă, așa cum am vrut… să putem sta și noi cu el. Toată lumea care vrea să vină, asta e ultima seară!”, a scris partenera de viață a artistului la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Reacția comunității la această tragedie a fost una de solidaritate profundă. Mesajele de condoleanțe, suportul moral și prezența la ceremoniile religioase reflectă respectul și dragostea pe care comunitatea îl avea pentru Lucas și familia lui. În aceste momente dificile, forța comunității poate oferi un suport esențial celor îndoliați, reamintind tuturor importanța compasiunii și a sprijinului reciproc.

Lucas și-a prezis sfârșitul

Tzancă Uraganu, copleșit de pierderea nepotului său, a fost profund afectat nu doar de moartea lui Lucas, dar și de faptul că băiatul a prezis ziua în care urma să se stingă din viață.

Într-un videoclip emoționant, Lucas menționa că va face „o minune” în data de 29 aprilie, ziua care a marcat, din nefericire, trecerea sa în neființă. Această coincidență a lăsat impresia că Lucas avea o conexiune divină, o revelație care l-a șocat pe Tzancă și a adâncit și mai mult sentimentul de pierdere ireparabilă.

„Niciodată nu s-a pomenit așa ceva! Acest copil al nostru, Lucas, în urmă cu 7 luni a vorbit despre această dată, 29 aprilie, în care el a murit. Pe lângă asta, vorbea și de shaorma și a fost un făcut să fie adus lângă o shaormerie. E un copil care avea mare legământ cu Dumnezeu”, a scris artisul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Decesul lui Lucas nu a lăsat doar un gol în inimile celor apropiați, ci a modificat și alte planuri importante ale familiei. De exemplu, Tzancă Uraganu și Alina Marymar au fost nevoiți să amâne botezul fiului lor când starea de sănătate a lui Lucas s-a deteriorat brusc. Aceste schimbări subliniază cât de mult impact a avut Lucas asupra vieții și planurilor familiei sale, chiar și în ultimele sale zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: