Redactia.ro
Home » Știri » Când va fi înmormântat Răzvan Gorcinski, fostul toboşar de la Proconsul: „Se întoarce acasă”

Când va fi înmormântat Răzvan Gorcinski, fostul toboşar de la Proconsul: „Se întoarce acasă”

Răzvan Gorcinski, fostul toboşar al trupei Proconsul, a murit, vineri. Gorcinski avea 42 de ani şi a murit în urma unei septicemii.

Artistul era internat în spital în momentul decesului. Vestea a fost făcută publică chiar de membrii trupei.

Internat în urma unei septicemii

Artistul era internat în spital, în stare critică, în urma unei septicemii.

Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte.

Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, au transmis cei din trupa Proconsul. De-a lungul carierei, Răzvan Gorcinski a mai urcat pe scenă alături de PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, Kempes, Morandi și Antract.

În urmă cu o zi, Florența Marin, o apropiată a artistului, spunea că Răzvan se lupta pentru viața sa din cauza unei septicemii.

Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește!

Îmi pare atât de rău, atât de rău…casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată!

Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, a transmis şi soţia fostului toboşar.

Va fi înmormântat marți, 5 septembrie

Mădălina Gorcinski, soţia fostului artist, a anunţat data și ora la care artistul va fi înmormântat. El va fi condus pe ultimul drum marți, 5 septembrie, urmând a fi îngropat la Cimitirul Ghencea 2 din Capitală.

”Se întoarce Gorcinski Razvan acasă!

Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela Cimitirului Ghencea Civil începând de mâine, DUMINICĂ, ora 12.

Înmormântarea va avea loc în data de 05.09.2023, MARȚI, ora 13:00 la Cimitirul Ghencea 2”, a transmis soţia regretatului artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: