Redactia.ro
Home » Monden » Când va fi înmormântat Victor Socaciu. Soția sa vrea să-i îndeplinească ultima dorință

Când va fi înmormântat Victor Socaciu. Soția sa vrea să-i îndeplinească ultima dorință

Când va fi înmormântat Victor Socaciu

Când va fi înmormântat Victor Socaciu. Celebrul artist s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, în urma unor probleme de sănătate. Victor Socaciu a murit după o lună în care a stat în spital, iar acum familie se pregătește să-l conducă pe ultimul său drum.

Când va fi înmormântat Victor Socaciu. Soția sa vrea să-i îndeplinească ultima dorință

Când va fi înmormântat Victor Socaciu. Celebrul artist de muzică folk din România a murit luni, 27 decembrie, din cauza problemelor de sănătate. În această dimineață, sicriul cu trupul său neînsuflețit a ajuns la Sala Palatului, acolo unde toți cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu până mâine la ora 10.00. După ora 10.00, sicriul cu trupul artistului va fi depus la Palatul Parlamentului, deoarece Victor Socaciu a fost ani de zile și deputat din partea Partidului Social Democrat. Joi va avea loc înmormântarea,iar soția artistului a declarat că slujba va avea loc în Cornu, județul Prahova, fiind ultima dorința a cântărețului.

Victor Socaciu a locuit în ultimii 10 ani de viață în localitatea prahoveană, iar el și-a dorit să fie îngropat acolo, nu la cimitirul Bellu. ”Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Marina Almășan, primele declarații după moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu a avut o primă reacție în mediul online după ce s-a aflat că artistul s-a stins din viață. Celebra prezentatoare TV și regretatul cântăreț au fost căsătoriți vreme de 16 ani. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o imagine de pe vremea când fiul său era bebeluș. Vedeta a spus că îi va fi alături fiului său în aceste momente dificile. „Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele.Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan.

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, împreună cu care are o fiică, după care s-a însurat cu actrița Cornelia Pavlovici. După 12 ani de relație, artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almășan. Cei doi s-au întâlnit în anii 80, când prezentatoarea TV era studentă și făcea practică la „Radiovacanţa Costineşti”. S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina își croia un drum ca realizator și moderator TV la TVR. În 1996 au decis să se căsătorească, iar în 2012 au divorțat. Cei doi aveau un fiu impreună, Victoraș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: