Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan și fiul său și-au luat un ultim „Rămas bun!” de la Victor Socaciu

Marina Almășan și fiul său și-au luat un ultim „Rămas bun!” de la Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, răpus de problemele de sănătate cu care se confrunta de mai mulți ani. Medicii și apropiații săi au încercat până în ultima clipă să îl salveze, însă în cele din urmă organismul său a cedat. După ce anunțul morții sale a fost făcut oficial de soția și de fiica acestuia, cei ce l-au apreciat și l-au iubit au o ultimă șansă să-i aducă un omagiu la Sala Palatului. Printre aceștia s-a numărat și Marina Almășan, fosta parteneră a artistului.

Victor Socaciu și Marina Almășan au trăit o frumoasă poveste de iubire, care a durat timp de 16 ani. Cei doi au avut parte de o viață prosperă împreună, în care au avut numeroase realizări atât de plan personal, cât și profesional. Cea mai mare bucurie pentru ei a fost însă în mod cert nașterea lui Victor, care i-a și moștenit numele tatălui său.

Fiul lui Victor Socaciu a aflat primul despre moartea tatălui său

În anul 2012 cei doi soți au decis să divorțeze, iar separarea a fost una dificilă și cu numeroase procese. Artistul nu a fost de acord cu pretențiile materiale ale fostei sale partenere, ceea ca a generat neînțelegeri și conflicte între ei. Au ajuns astfel să nu-și mai vorbească, iar ruptura dintre ei a impactat și relația pe care domnul Socaciu a avut-o cu fiul său.

Cel care a aflat că îndrăgitul artist de muzică folk nu mai este dintre noi a fost chiar tânărul Victor. Pierderea unui părinte reprezintă un moment extrem de dificil în viața unei persoane, iar Marina Almășan este determinată să-i fie alături băiatului în aceste momente dificile.

În cinstea fostului său soț, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Facebook, însoțită și de o imagine din arhiva sa personală. Momentul imortalizat este unul fericit al căsniciei lor, în care Victor Jr. era doar un bebeluș.

„Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, a scris aceasta pe Facebook.

Marina Almășan și fiul său și-au luat un ultim „Rămas bun!” de la Victor Socaciu

În urmă cu o zi prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu știe dacă va participa la slujba de înmormântare, însă astăzi a fost surprinsă la priveghiul organizat la Sala Palatului.

Imaginile au fost publicate de SpyNews, iar Marina Almășan a oferit chiar și câteva declarații despre cele întâmplate.

„Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu”, a spus Marina Almășan pentru spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: