Redactia.ro
Home » Știri » Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu. Anunțul făcut de premierul României

Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu. Anunțul făcut de premierul României

Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu.

Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu. Premierul României trece prin momente cumplite după ce mama sa s-a stins din viață. Devastat de durere, Florin Cîțu a anunțat unde și la ce oră la fi înmormântată cea care i-a dat viață.

Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu. Anunțul făcut de premierul României

Când va fi înmormântată mama lui Florin Cîțu. Elena Cîțu,în vârstă de 85 de ani, mama premierului României, a murit vineri, după o luptă cruntă cu o boală incurabilă. Florin Cîțu era plecat în Maramureș la ora în care cea care i-a dat viață, a murit. La aflarea veștii, prim-ministrul a revenit de urgență la București, anulțndu-și imediat programul de sămbătă. Elena Cîțu locuia împreună cu soțul ei, Vasile Cîțu, într-un sat din Vâlcea. Devastat de durere, premierul a anunțat locul și ora în care mama sa va fi înmormântată. Trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus la capela din satul natal, Golești, iar ceremonia de înmormântare va avea loc în biserica din satul Costa, Vâlcea. Florin Cîțu a decis ca mama sa să își doarmă somnul de veci pe meleagurile natale.

Părinții nu și-au dorit să devină premier

Prim-ministrul țării a declarat extrem de îndurerat că mama sa a murit după ani de luptă cu o boala, care în final a ucis-o. Tatăl politicianului a declarat la un moment dat că nici el nici soția sa nu și-au dorit ca fiul lor să devină premierul României, pentru că aveau să îl vadă mult mai rar. ”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a declarat Vasile Cîțu.

În podcast-ul lui Mihai Morar, Florin Cîțu a vorbit despre familia și locul în care a copilărit, cătunul Tulei, comuna Golești. „Ai mei au fost puțin mai relaxați și îmi spuneau „vreau să faci treabă la acele materii, spune-mi care sunt”. Au fost engleză, matematică, fizică, cam aici ne opream. Mergeam la țară, părinții mei ne trimiteau la țară la muncă în fiecare vacanță. Și cum era ultima zi de școală, eram în autobuz și seara eram la țară. Primul lucru pe care îl făceam, mă uitam cu fratele meu și vărul meu în calendarul ortodox să vedem când e cruce cu roșu. Atunci nu mergeai cu vacile, nu munceai, nu făceai nimic. Mergeam la pește cu sapa pentru că așa deviam râul și peștele rămânea. (…) Sunt multe momente frumoase și făceam multe prostii. (…) Familia mea este acolo, merg acolo cu plăcere. Este un loc uitat de lume, este un drum îngrozitor, sunt trei case pe un deal și vreo cinci pe alt deal, dar e fantastic„, a povestit Cîțu.

Întrebat în cadrul interviului care sunt cele mai importante persoane pentru el, Florin Cîțu a spus că familia și dobermanul. În 2020, tatăl premierului dezvăluia că avea un conflict cu primarul din comună. „Domnilor, nu vedeți ce hal de drum e aici? Îți rupi gâtul până aici, nu numai mașina. Dar cine să facă ceva, dacă primăria nu e interesată de nimic? E primar PNL în sat, m-am dus la el să vorbesc, dar știți ce mi-a zis? ‘Să dea bani băiatul mata dacă vrei drum’, spunea mama lui Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: