Redactia.ro
Home » Știri » „Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția”. Imaginea care a împărțit Internetul în două

„Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția”. Imaginea care a împărțit Internetul în două

GALERIE FOTO (2) „Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția”. Imaginea care a împărțit Internetul în două

O imagine pare să fi împărțit Internetul în două. Iată despre ce e vorba și ce spun internauții despre ea.

„Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția”. Imaginea care a împărțit Internetul în două

O imagine publicată de o doamnă în mediul online a devenit subiect de discuție. La prima vedere, preț de câteva clipe, nu este ușor să îți dai seama despre ce este vorba în acea fotografie, dar la o privire mai atentă reușești să realizezi că nu este nimic altceva decât un roi de albine, care a poposit într-un loc citadin, pe scările unei clădiri, nu se știe din ce localitate din România. E drept, nu e o priveliște pe care o vezi zilnic, una obișnuită, așa că doamna care a publicat fotografia pe Facebook a ținut să menționeze despre ce e vorba și cum trebuie să reacționăm, în opinia ei.

„Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția, nu le mișcați și nu le omorâți. Acestea sunt doar albine care călătoresc și se opresc doar 24 de ore. Nu le deranja și evită să te apropii de ele, nu-ți vor face rău. Dacă vreți să ajutați, puneți o farfurie plată sau o tavă cu niște apă cu zahăr. Albinele vor mânca, vor câștiga energie și vor zbura. Toți trebuie să protejăm albinele migratoare, ele sunt asigurarea noastră de supraviețuire. Fără albine, nu vor exista oameni pe pământ. 🐝🧡”, a scris Maria Amarandei pe Facebook, publicând fotografia.

„Când vedeți așa ceva, nu vă fie frică, nu chemați pompierii sau poliția”. Imaginea care a împărțit Internetul în două
Foto: Facebook / Maria Amarandei

Fotografia a adunat, la acest moment, aproape 6 mii de aprecieri, peste 5 mii de distribuiri și aproape 200 de comentarii. Mai multe persoane au recunoscut și ele importanța albinelor în lume, iar altele, aflate în temă, au creat o întreagă dezbatere.

„Ce frumos, nu am văzut asa ceva niciodată…”, a scris cineva într-un comentariu.

„Nu am văzut asa ceva, dar cred ca m-as panica”, a menționat o altă persoană.

„Dar ce frumos s-au așezat, hărnicuțele, fac și ele un popas! 🤗”, a spus o altă persoană.

„Pot fi un exemplu, dar oamenii se cred atât de deștepți încât se straduiesc din răsputeri sa distrugă albinele. Nu înțeleg ca fără ele lumea ar fi artificiala”, a scris o altă persoană.

„Eu am avut probleme cu ele când lucram vara in seră… dar nu întotdeauna, cred că era și în funcție de starea mea psihica”, a scris altcineva.

„Se vede ca matca ori a obosit, ori a cazut intâmplator acolo si tot roiul s-a asezat pe linga ea, daca matca moare s-a zis cu roiul!!!!”, a mai scris cineva.

„În asemenea cazuri chemați un apicultor care știe și cunoaște limba lor și în cel mai scurt timp eliberează locul”, e opinia unui bărbat.

„Este adevărat, sunt folositoare, doar nu consuma multă miere, faci diabet…”, susține un alt Internaut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: