Redactia.ro
Home » Știri » Când vor avea loc Premiile Oscar 2021. Data exactă când va fi organizată gala

Când vor avea loc Premiile Oscar 2021. Data exactă când va fi organizată gala

Când vor avea loc Premiile Oscar 2021. Data exactă când va fi organizată gala

Când vor avea loc Premiile Oscar 2021! Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul care avea loc în mod normal în februarie, a fost amânat. 

Când vor avea loc Premiile Oscar 2021. Data exactă când va fi organizată gala

Academia Americană de Film, care decernează premiile Oscar, intenţionează ca viitoarea gală din 2021 să fie un eveniment cu prezenţă fizică, transmis în direct la televiziune, şi nu o gală organizată online, cu participare prin videoconferinţă.

Data exactă când va fi organizată gala este 25 aprilie 2021, organizatorii sperând că până la primăvară se vor putea deschide cinematografele şi vor putea astfel candida mai multe filme. Potrivit presei de la Hollywood, organizatorii galei preferă o variantă similară formatului tradiţional, cu invitaţi reuniţi într-o sală de teatru, dar iau în calcul posibilitatea de a reduce numărul participanţilor, scrie Agerpres.

Academia Americană de Film a fost de acord anul acesta să facă o excepţie: filmele care nu sunt proiectate în cinematografe, dar care urmau să fie lansate, pot deveni candidate graţie internetului. Majoritatea studiourilor au decis totuşi să amâne premierele importante pentru momentul în care situaţia se va ameliora.

Când vor avea loc Premiile Oscar 2021. Potrivit celor mai recente declaraţii, se pare că Academia înclină spre un eveniment cu public, ce va depinde însă de împrejurările pandemice de la acel moment.

Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

S-a scris istorie la a 92-a gală a premiilor Oscar. Filmul sud-coreean „Parasite” a primit Oscarul pentru cel mai bun film. Este al treilea trofeu major al serii pe care îl primește pelicula sud-coreeană, după ce a fost declarată și cel mai bun film într-o limbă străină, iar regizorul Bong Joon-ho a fost ales ca fiind cel mai bun dintre competitorii săi redutabili.

A fost pentru prima dată când un film într-o limbă străină ia Oscarul pentru cel mai bun film. Numai 11 filme internaționale au fost nominalizate pentru această categorie în îndelungata istorie a premiilor Oscar.

La începutul lunii, „Parasite” făcea deja istorie câștigând marele premiu la gala SGA (Screen Actors Guild) , când a devenit primul film într-o limbă străină care a câștigat acest trofeu. Sud-coreenii sunt marii câștigători ai acestei gale și pleacă acasă cu patru statuete în total. Au obținut un Oscar și pentru cel mai bun scenariu original.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: