Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața Lora trece prin clipe grele: „E un an crunt”. Le-a spus tot fanilor ei

Cântăreața Lora trece prin clipe grele: „E un an crunt”. Le-a spus tot fanilor ei

Cântăreața Lora trece prin momente grele. Viața de artist i-a fost grav afectată în anul 2020. Artista a povestit fanilor pe contul personal de Instagram, printr-un mesaj, situația actuală din punct de vedere profesional. 

 

Lora, printre artiștii afectați de pandemie

 

Industria muzicală și culturală a fost grav afectată de perioada pandemiei. Acest lucru este confirmat de tot mai mulți artiști români. De-a lungul timpului, Lora a arătat că este o femeie puternică și hotărâtă. După vacanța forțată din Bali de câteva luni din timpul pandemiei și greutățile din ultima perioadă, artista a postat un mesaj pe contul personal de Instagram în care descrie printr-o poză viața profesională a artiștilor în anul 2020, care a fost grav afectată de pandemie. ,,E un an crunt şi pentru artiștii români..e momentul ăla când „drepturile de autor” ar trebui să țină în viață arta. Trist..”, a fost mesajul artistei.

Pandemia a produs tulburăr și  a afectat mai multe paliere, prntre care și industria muzicală. Mulți artiști au fost nevoiți să își anuleze concertele de nenumărate ori și festivalurile mari. Mai mulți artiști români și-au făcut înțeleasă supărarea. Unii au fost grav afcetați, în timp ce alții au găsit o soluție și s-au reinventat după pandemie.

Lora este unul dintre artiștii grav afectați de pandemie., dar pare să nu își piardă speranța.

 

Artista, blocată în Bali în pandemie

 

O mulțime de oameni au rămași blocați departe de casă, Lora și iubitul ei numărându-se printre ei. Cei doi au fost blocați în Bali pentru 5 luni de zile. Chiar dacă părea un vis, ei au trecut prin clipe de coșmar. Artista a fost infectată cu un virus periculos în timpul șederii în Bali.

Medicii au spera că este coronavirus, fiind mai puțin periculos. Diagnosticul nu a fost în favoarea Lorei. A fost infectată cu un virus ce provoacă febra Dengue, o boală extrem de periculoasă.

Lora nu a fost singura infectată. Alți trei prieteni de ai vedetei ce se aflau acolo au suferit de aceeași boală. Aceștia au respectat indicațiile medicilor și si-au revenit în cele din urmă.

„M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă. Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID și nu dengue. Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit”, a adăugat artista ulterior la revenirea în țară.  Lora și iubitul ei, împreună cu câțiva prieteni au rămas blocați în Bali în martie. Zborurile au fost anulate și nu au mai putut reveni în țară. Artista a trecut prin clipe de coșmar în Bali.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: