Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața Nico a devenit bunică! Cu ce „mici probleme” se confruntă copilașul în această perioadă

Cântăreața Nico a devenit bunică! Cu ce „mici probleme” se confruntă copilașul în această perioadă

GALERIE FOTO (2)

Nico a devenit bunică. Iată cu ce „mici probleme” se confruntă copilașul în această perioadă, așa cum a declarat cântăreața. Ce declarații a făcut Nico despre noul ei rol și ce așteaptă cu nerăbdare să vadă că se va întâmpla în viitor.

Cântăreața Nico a devenit bunică! Cu ce „mici probleme” se confruntă copilașul în această perioadă

La 52 de ani, Nico a devenit bunică pentru prima oară și este în culmea fericirii. Alexandra, fiica ei, a adus pe lume un băiețel. Îl cheamă Mathias. Mama lui a publicat recent o imagine cu el, pe Instagram.

Cântăreața Nico a devenit bunică! Cu ce „mici probleme” se confruntă copilașul și PRIMA imagine cu el
Foto: Instagram / matei_alexandraaa’s profile picture matei_alexandraaa

Ca mulți alți bebeluși, însă, copilașul are colici. Nico încearcă să le fie aproape, fiicei și nepoțelului ei, cât de mult poate.

„Îmi doresc să fiu cât mai mult pe lângă fiica mea, pentru că are nevoie de noi. Zilele trecute a stat soacra ei. Facem o lună pe 1 februarie, de ziua mea. Nu realizez, mi-e dor de el de fiecare dată, vorbesc cu ea în fiecare seară, mă bucur când îl mai aud pe el plângând. Mă bucur că este sănătos, acum sunt mici probleme cu colicii”, a declarat Nico pentru Antena Stars.â

Nico s-a declarat topită după cel mic.

„(…) Avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur este cel mai fericit! Își dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! (…) Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!” a declarat cântăreața Nico, pentru Unica.ro.

Nico este curioasă să vadă cu cine o să semene băiețelul.

„În fiecare zi, parcă se schimbă fizionomia lui. Aștept să văd dacă seamănă cu fiică mea, acum seamănă mai mult cu Alex”, a declarat Nico pentru sursa menționată mai sus.

Cu fiica ei, cântăreața are o relație cum multe mame își doresc. De prietenie. Își vorbesc deschis, cu iubire și respect.

„Am vrut să fie o prietenie, ca de la prietenă la prietenă. Așa am vorbit în totdeauna. De multe ori îmi dă sfaturi, iar eu le urmez, pentru că mereu mi-a dat doar sfaturi bune”, a mai spus Nico.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matei Alexandra (@matei_alexandraaa)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: