Redactia.ro
Home » Știri » Cântărețul care era nelipsit de la petrecerile, pline de alcool și substanțe interzise, ale lui Vlad Pascu. Abia acum s-a aflat

Cântărețul care era nelipsit de la petrecerile, pline de alcool și substanțe interzise, ale lui Vlad Pascu. Abia acum s-a aflat

GALERIE FOTO (2) VLAD PASCU

Noutăți șocante din ancheta lui Vlad Pascu ies la suprafață! Conform informațiilor prezentate în rechizitoriu, un tânăr artist în vârstă de doar 18 ani, recunoscut în topul preferințelor pe TikTok, a fost implicat în consumul de droguri alături de Vlad, cel care a provocat tragedia de la 2 Mai. Iată ce declarații a făcut acesta în fața anchetatorilor!

Cântărețul care era nelipsit de la petrecerile, pline de alcool și substanțe interzise, ale lui Vlad Pascu

Un martor cheie din dosarul tragediei de la 2 Mai a furnizat detalii relevante și le-a dezvăluit magistraților cu cine se asocia tânărul. Printre numele menționate se află și cel al cântărețului Petre Ștefan, care a fost observat în mai multe rânduri alături de Pascu în diferite împrejurări.

Un individ pe nume Rareș afirmă că îl cunoștea pe Vlad Pascu încă din toamna anului 2019. În aceeași perioadă, s-a dezvoltat și prietenia sa cu Maru, unul dintre dealerii din grup. În cursul anului 2020, Rareș a decis să se distanțeze de individul responsabil pentru tragedia de la 2 Mai. Cu toate acestea, în lumina anchetei în curs, el a recunoscut implicarea lor în activități ilicite.

petre stefan
petre stefan

Ce făceau tinerii la petrecerile organizate de Vlad Pascu

Tinerii consumau un amestec periculos de substanțe interzise, atât în locuința Mirunei Pascu, cât și în alte locuințe aparținând părinților lui Vlad Pascu. Droguri cu un grad ridicat de pericol erau disponibile și erau consumate în cantități care ar fi putut să le pună viața în pericol.

„De fiecare data când eu am fost acasă la Vlad Pascu se consumau droguri de genul: cocaina, ecstasy, benzodiazepine, cannabis, 2 C-B (o substanta psihoactiva), LSD, ciuperci halucinogene, ketamina, iar de la finalul lui 2021 si oxicodona, fentanil. Prima dată am consumat fentanil când eram acasă la mama lui Pascu Vlad, din ce îmi amintesc, lângă o ambasada, in zona Aviatorilor. Vlad era singur acasă, am ieșit pe terasa amândoi și mi-a dat să consum o pastila de fentanil. Nu mi-a dat o stare de euforie, dar m-am simțit mult mai calm”, a declarat unul dintre martorii din dosar procurorilor de la DIICOT.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: