Redactia.ro
Home » TV » Cântărețul Eminem, nevoit să învețe din nou să cânte rap, după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Cântărețul Eminem, nevoit să învețe din nou să cânte rap, după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Cântărețul american Eminem a dezvăluit că a fost nevoit să învețe din nou să cânte rap, după ce a consumat o cantitate mult prea mare de substanțe interzise, care i-ar fi putut produce moartea. 

 

Cântărețul Eminem, nevoit să învețe din nou să cânte rap, după ce a fost la un pas de moarte

Eminem a recunoscut că a fost nevoit să învețe de la capăt cum să cânte rap, după ce, în 2007, a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze. Artistul a reușit să primească ajutor specializat. Mai mult, în 2020 a împlinit 12 ani de când nu mai este dependent de substanțe interzise.

Într-un interviu acordat cu ocazia lansării ultimului său album, „Music To Be Murdered By: Side B”, scos recent pe piață, Eminem a mărturisit că supradoza aproape fatală, l-a forțat să reia de la capăt multe lucruri pe care le știa la perfecție înainte , ca de exemplu, lucrul care l-a făcut celebru – muzica rap.

Artistul a vorbit despre piesa  „Zeus”, lansată în anul 2009, când el încerca să reînvețe cum să cânte rapp. În piesa „Zeus” a apărut un vers care făcea referire la bătaia primită de cântăreața Rihanna de la fostul său iubit, Chris Brown.

„Nu îmi suna nici măcar familiar. Am fost prins cu garda jos. Eram ceva de genul: «Ce dracu’, am zis asta?». Am spus-o şi am greşit spunând-o. A fost stupid din partea mea. De multe ori, mai ales cu înregistrarea «Relapse», când am început să învăţ să cânt rap din nou, din cauza situaţiei cu drogurile prin care am trecut – şi am fost nevoit să învăţ multe lucruri -, era o chestie: «Ei bine, dacă rimează, îl spun”, a declarat Eminem, citat de NME.

Însă, ulterior, versul ofensator a fost eliminat de pe albumul „Relapse”, însă a apărut pe internet în anul 2019. Cu toate astea, Eminem a simțit nevoia să își ceară iertare față de cuvintele grele pe care le-a pus în versurile melodiei, spunând că nici măcar nu își amintește când a înregistrat acest lucru.

„Music To Be Murdered By: Side B” este al 12-lea album al lui Marshall Mathers, pe numele său real, apărând nu mai puțin de 11 luni de la surpriza pe care le-a pregătit fanilor „Music to Get Murdered By”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: