Redactia.ro
Home » Știri » Carambol în Capitală. Cinci mașini s-au ciocnit puternic pe bulevardul Iuliu Maniu

Carambol în Capitală. Cinci mașini s-au ciocnit puternic pe bulevardul Iuliu Maniu

Accident iuliu maniu

Accident în Capitală. Cinci autoturisme s-au lovit puternic pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat și a fost lovit de o mașină care circula regulamentar, moment în care au fost lovite alte trei masini.

O autotilitară de pompieri, o mașină SMURD și o mașină de poliție au ajuns imediat la fața locului. Circulația pe Bd. Iuliu Maniu din Capitală este oprită în acest moment.

Accident în Capitală. Cinci mașini s-au ciocnit puternic

Cinci mașini care circulau pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce un șofer care voia să intre în incinta Apaca nu s-a asigurat și a fost lovit de o altă mașină care circula regulamentar.

Din impactul celor două autoturisme a rezultat ciocnirea altor trei mașini care circulau regulamentar. La fața locului au ajuns mai multe mașini de polițiști, o autotilitară de descarcerare și SMURD-ul pentru a le acord primul ajutor victimelor.

Din primele informații, se pare că un autoturism marca Logan a încercat să intre în incinta Apaca fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar spre Universitatea Politehnica.

Momentan nu se știe dacă persoanele aflate în cele cinci mașini au fost rănite. Circulația este oprită în acest moment.

Loading...