Redactia.ro
Home » Monden » Cardi B este din nou singură! Artista a pus cruce mariajului cu Offset după numai șase ani

Cardi B este din nou singură! Artista a pus cruce mariajului cu Offset după numai șase ani

Cardi B, celebra artistă și rapper, a făcut public recent faptul că s-a despărțit de soțul său, Offset, după un mariaj de șase ani. Anunțul a fost făcut de Cardi B într-o postare pe platforma Instagram, confirmând că se află acum într-o perioadă în care este o femeie singură, iar această separare este definitivă.

Cei doi artiști s-au căsătorit în anul 2017 și au devenit părinți a doi copii, o fetiță numită Kulture în vârstă de cinci ani și un băiețel pe nume Wave în vârstă de doi ani.

Cardi B este din nou singură

Relația lor, începută în 2017, a fost marcată de numeroase provocări și peripeții, cu certuri și despărțiri repetate. Cardi B a mărturisit că de data aceasta separarea este definitivă și că își dorește să înceapă anul 2024 cu o notă optimistă, căutând un nou început în viața sa.

Într-un live pe rețelele sociale, artista a împărtășit publicului său faptul că nu știa cum să facă anunțul despărțirii de Offset, dar a simțit nevoia să ofere această informație fanilor săi. Această decizie de a face publice detalii intime ale vieții sale arată deschiderea și sinceritatea cu care Cardi B abordează relația sa cu publicul.

„Mi-a fost frică să… nu mi-e frică, dar pur și simplu nu știu cum să spun lumii. Simt că azi a fost ca un semn. Ultima dată când am intrat pe Live am cam vrut să vă spun, dar nu știam cum să vă spun, așa că m-am răzgândit”, le-a spus cântăreața fanilor ei.

Cardi B, înșelată de bărbatul care i-a dăruit doi copii

Durata mariajului lor a fost marcată de evenimente tumultuoase, cu multiple acuzații de infidelitate aduse lui Offset. În cei șase ani de relație, Cardi B a descoperit că soțul ei ar fi fost infidel cu mai multe femei, inclusiv cu Chrisean Rock, o altă artistă rap. Cu toate acestea, în postarea sa de pe Instagram, Cardi B a menționat că nu crede că soțul ei a înșelat-o cu această colegă de breaslă mai tânără, dar că acum nu mai este o preocupare pentru ea.

„Nu cred că este adevărat, nu mă interesează să aflu, pentru că sunt singură de ceva vreme, deja”, a spus Cardi B în live.

Această despărțire a fost confirmată și de faptul că cei doi artiști și-au dat unfollow pe rețelele sociale, alimentând speculațiile și zvonurile despre sfârșitul relației lor. Situația actuală este similară cu cea din decembrie 2018, când Cardi B a anunțat prima lor separare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: