Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost cel mai greu moment pentru Alex Delea la Survivor All Stars. Ce a făcut prima dată după eliminare

Care a fost cel mai greu moment pentru Alex Delea la Survivor All Stars. Ce a făcut prima dată după eliminare

Alex Delea, în vârstă de 27 de ani, a fost eliminat din competiția Survivor All Stars în seara de joi, pe 25 aprilie, și s-a întors acasă cu forțe proaspete. Experiența sa în Republica Dominicană a fost una plină de provocări, iar când s-a confruntat cu o accidentare la picior, ritmul său în competiție s-a încetinit considerabil.

Ce a făcut Alex Delea dupa eliminare

Câștigătorul sezonului 3 al „Survivor România” a mărturisit că a simțit dorul de casă și de agitația vieții obișnuite, iar lipsa hranei a reprezentat un aspect extrem de dificil pentru el în această competiție. Întrebat dacă se aștepta să fie eliminat, Alex a răspuns că, după accidentare, a început să se obișnuiască cu ideea, dar a fost greu să accepte acest lucru.

După ce a părăsit competiția, prima sa acțiune a fost să mănânce, iar apoi să sune acasă, pentru a vorbi cu mama și cu bunica sa, de care îi era cel mai dor.

Când vine vorba de lucrurile de care i-a fost cel mai dor în timpul competiției, Alex nu ezită să menționeze familia și agitația vieții de acasă. Întrebat despre cel mai dificil aspect al vieții în junglă, el subliniază lipsa hranei, care a fost extrem de greu de suportat.

Ce planuri de viitor are războinicul

În ceea ce privește relațiile formate în timpul competiției, Alex subliniază că au fost foarte strânse legăturile între toți concurenții. În continuare, intenționează să păstreze legătura cu toți aceștia.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, Alex își dorește să se implice în cât mai multe proiecte și să fie activ în continuare. Experiența Survivor All Stars l-a schimbat profund, iar acum își propune să aprecieze fiecare aspect al vieții și să fie recunoscător pentru tot ceea ce are.

Întrebat dacă ar participa din nou la un astfel de reality show, Alex răspunde afirmativ, spunând că iubește adrenalina și că ar fi încântat să se implice în alte proiecte care să corespundă profilului său și să-i ofere aceeași senzație de aventură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: