Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost mesajul de Paște transmis de Președintele României. Ce le-a urat Klaus Iohannis creștinilor

Care a fost mesajul de Paște transmis de Președintele României. Ce le-a urat Klaus Iohannis creștinilor

În contextul sărbătorilor pascale, Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj profund și încurajator către toți românii, adresându-se lor cu o postare specială pe rețeaua de socializare Facebook. Mesajul său a fost unul de unitate, solidaritate și înțelegere, reiterând importanța valorilor creștine și a chemării la iubirea aproapelui în această perioadă de sărbătoare.

Mesajul președintelui pentru Sărbătorile Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj către românii care sărbătoresc Paștele printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. În această comunicare, el a subliniat semnificația profundă a Învierii Domnului și chemarea creștină la iubirea aproapelui. Mesajul său a fost un apel la unitate și solidaritate în această perioadă de sărbătoare.

Învățătură creștină și solidaritate umană

Sărbătoarea Sfintelor Paști reprezintă un moment de apropiere și comuniune pentru toți creștinii, în care sărbătorim biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului. Klaus Iohannis a subliniat importanța reîncărcării noastre cu speranță prin credință și rugăciune în aceste zile de sărbătoare. De asemenea, președintele a transmis gânduri de compasiune către cei aflați în suferință și în dificultate, ca urmare a provocărilor unui război nemilos și al altor încercări.

Sărbătoarea Sfintelor Paști ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranță în puterea tămăduitoare a credinței și a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă și către semenii aflați în suferință, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos.„, a scris Klaus Iohannis.

Chemarea la iubire și conviețuire în pace

Mesajul președintelui Iohannis a subliniat că Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui și îndemnul la conviețuire în pace și înțelegere reciprocă. El a evidențiat că acestea sunt valori fundamentale pentru societatea românească, construite de generații pe o temelie de solidaritate și spiritualitate creștină. În final, președintele a transmis urări de lumină și bucurie tuturor credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și neoprotestanți, în speranța că vor primi în sufletul lor Lumina Învierii și bucuria plenară a Sărbătorii pascale.

Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere. Acestea sunt valorile noastre cardinale, așezate de generații pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creștină. Vă urez tuturor, dragi credincioși ortodocși, greco-catolici, armeni şi neoprotestanți, să primiți în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină prilejuite de Sărbătoarea pascală!„, a mai adăugat Președintele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: