Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost mesajul Vioricăi de la Clejani după ce Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise

Care a fost mesajul Vioricăi de la Clejani după ce Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise

GALERIE FOTO (3)

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție publică după seria de scandaluri în care fiul său, Fulgy, a fost implicat. Artista a postat un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare prin care a exprimat, cât se poate de clar, părerea ei despre toate cele întâmplate.

Care a fost mesajul Vioricăi de la Clejani după ce Fulgy a recunoscut că a consumat droguri

Celebra artistă a luat atitudine vizavi de cele scrise în spațiul public în ultimele zile și cele declarate chiar de către fiul său. „Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a fost mesajul postat de Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând.

Viorica și-a dojenit astfel fiul și a ținut să închidă gura răutăcioșilor care spun că acesta nu mai este primit acasă după cele întâmplate.

Fulgy, la alt incident! Ieri a fost dat afară din mall

Culmea, părerea Vioricăi vine la doar câteva ore distanță de un alt incident în care a fost implicat fiul său. Fulgy a fost dat afară, ieri, dintr-un casino pentru că nu purta mască și pentru că transmitea live pe rețelele de socializare din interior, deși regulile interzic asta.

Pe filmare, se poate vedea cum un paznic îl roagă să părăsească incinta, însă Fulgy refuză. Foarte rapid, incidentul a escaldat, iar cei doi au ajuns la îmbrânceli.

„Coronavirus ăsta e fake, mă, e pentru săraci. Eu mi-am cumpărat măști. Nu port mască și nu mă sancționează nimeni. Voi de ce sunteți proști și purtați mască? De amenzi?

Eu nu port, frate, mască, nu există coronavirus. E o manevră făcută de oameni cu putere. Lumea poartă măști, eu nu. Care mi-o zice ceva, îl bat.

Păi până n-oți ieși toți ca mine așa și faceți așa, niciodată n-o să se oprească prostia asta. Acum intru în cazino, la frații mei”, a spus Fulgy în live-ul său de pe YouTube, ca justificare a faptului că nu poartă mască în interior.

Ce declara Viorica de la Clejani în vremea în care Margherita a fost prinsă conducând sub influenta substanțelor înterzise

Viorica de la Clejani și-a protejat mereu „puii” cu toate că de multe ori au comis-o destul de grav. Acum un an de zile, și fiica sa Margherita a condus sub influența drogurilor și subiectul a fost puternic mediatizat. Viorica de a Clejani a intrat în direct in cadrul unei emisiuni unde a început să lângă în hohote și să transmită publicului să îi lase copiii în pace.

„Lăsați-mi copiii în pace! Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau să pățească și copiii mei cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit de depresie, din cauza presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic. Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? Vreți să moară, au omorât pe cineva? Dumnezeu îi pedepsește. Sunt lucruri mai importante în țara asta. Atât am rugăminte, în calitae de mamă: lăsați-mi copiii în pace! Eu mă mulțumesc că copii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. E o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic. De o săptămână sunt terorizată, nu pot să mă duc să mi iau apă, mâncare. Eu nu vreau ca Margherita, din cauza acestei presiuni, să-și ia zilele. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul, să fie filmați.„, declara Viorica de la Clejani, după ce Margherita a fost prinsă la volan sub înfluența substanțelor interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: