Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost motivul divorțului dintre Prințesa Diana și Regele Charles. Mărturisirea șocantă a prințesei a pus pe jar presa internațională

Care a fost motivul divorțului dintre Prințesa Diana și Regele Charles. Mărturisirea șocantă a prințesei a pus pe jar presa internațională

Printesa Diana si regele Charles. Sursă foto: People

Căsnicia Prințesei Diana cu Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost departe de a fi fericită, în ciuda aparențelor. Divergențele dintre cei doi foști soți și prezența unei a treia persoane în viața lor sentimentală au fost mereu subiect de discuție. Problemele ar fi început chiar înainte de nuntă, iar Prințesa Diana ar fi făcut confesiuni unui jurnalist britanic.

Ce a mărturisit Prințesa Diana înainte de nuntă

Diana, Prințesă de Wales, și Prințul Charles au fost împreună din 1981 până în 1996. Cu un an înainte de moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident rutier în Paris, cei doi au divorțat. Diana și iubitul ei de atunci, producătorul egiptean Dodi Al Fayed, încercau să fugă de jurnaliști când a avut loc accidentul.

De când au murit cei doi, zvonurile despre nefericirea Prințesei Inimilor în timpul căsătoriei cu Regele Charles al III-lea au luat amploare. Se pare că mărul discordiei în cuplu a fost Regina Camilla, actuala soție a regelui britanic. Aceasta ar fi fost iubita secretă a lui Charles chiar și în timpul căsniciei lui cu Diana.

Relația dintre Regele Charles și Regina Camilla nu a început peste noapte. Cei doi s-au cunoscut în timpul studenției și au avut o relație, dar s-au despărțit din cauza distanței. Cu toate acestea, flacăra iubirii s-a reaprins când s-au revăzut după ani, iar cei doi au început o poveste de dragoste secretă.

Ambii au mers la altar cu parteneri diferiți, dar sentimentele dintre Charles și Camilla au persistat. În cele din urmă, ei au divorțat de soții lor pentru a putea fi împreună fără nicio problemă. Această situație a fost devastatoare pentru Prințesa Diana, care a suferit enorm când a descoperit că era înșelată.

Confesiunea făcută unui jurnalist

Se pare că prințesa Diana și-a dat seama că ceva nu era în regulă cu Regele Charles chiar înainte de ziua nunții. Ea i-ar fi mărturisit acest lucru în șoaptă unui jurnalist britanic de la The Mirror, John Edwards. Diana s-a plâns jurnalistului că viitorul ei soț s-a simțit prea bine la petrecerea burlacilor, ceea ce a dus la o ceartă aprigă între ei.

În timpul unei întâlniri cu mai mulți jurnaliști, Diana s-a apropiat de John Edwards și i-a spus: „A fost o ceartă teribilă aseară între mine și Charles. A fost petrecerea lui de burlaci.” Această confesiune a ajuns pe prima pagină a publicației The Mirror și a avut un impact major în presă, fiind citită de milioane de oameni online.

Căsnicia dintre Prințesa Diana și Regele Charles a fost marcată de numeroase dificultăți. Divergențele dintre cei doi au fost evidente, iar prezența Reginei Camilla a complicat și mai mult situația. Diana a fost adesea văzută ca victima acestei relații complicate, iar suferința ei a fost subiect de speculații și discuții publice.

Relația dintre Charles și Camilla

După divorțul de Diana, Charles și Camilla au continuat relația lor și, în cele din urmă, s-au căsătorit. Relația lor a fost inițial controversată, dar în timp, publicul și familia regală au acceptat-o. Astăzi, Camilla este Regina Consort, iar cuplul pare să fie fericit împreună.

Chiar dacă viața ei a fost scurtă și plină de dificultăți, Prințesa Diana rămâne o figură iconică și iubită. Moștenirea ei continuă prin munca de caritate și influența pe care a avut-o asupra familiei regale și asupra publicului. Diana a fost întotdeauna văzută ca „Prințesa Inimilor” și este amintită pentru compasiunea și dedicarea ei față de cei în nevoie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: