Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost motivul pentru care Mona Nicolici a plecat, de fapt, de la Antena 1 atunci când era vedeta postului

Care a fost motivul pentru care Mona Nicolici a plecat, de fapt, de la Antena 1 atunci când era vedeta postului

monica nicolici

Mona Nicolici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Colaborarea sa cu postul de televiziune Antena 1 este cunoscută de o țară întreagă. Mona a dezvăluit cât de greu i-a fost să renunțe la colaborarea pe care a avut-o cu Antena 1 timp de 9 ani și a mărturisit care au fost momentele de cumpănă prin care a trecut după ce a renunțat la locul de muncă pentru care a muncit pe brânci.

Care a fost motivul pentru care Mona Nicolici a plecat, de fapt, de la Antena 1 atunci când era vedeta postului

Mona Nicolici a făcut parte din echipa Antena 1 între anii 1992 și 2001, iar apoi a colaborat echipei B1 TV. Între anii 2004 și 2006 ea a ocupat poziția de consilier de comunicare al Ministerului Economiei. Recent, Mona Nicolici a acceptat invitația lui Adrian Artene de a participa la podcastul pe care acesta îl moderează și a făcut dezvăluiri interesante despre motivul pentru care a plecat de la Antena 1, deși îndrăgea foarte mult acel loc de muncă.

Mona Nicolici a povestit că ajunsese într-un punct de epuizare maximă și avea coșmaruri despre faptul că nu reușește să se trezească la timp pentru a intra în emisie. Nopți întregi de coșmaruri, muncă foarte multă, lipsa de ajutor din partea celorlalți, presiunea constată de a nu dezamăgi angajatorul și telespectatorii, toate au contribuit la decizia Monei de a renunța la locul de muncă.

Pur și simplu i-a lăsat un bilet șefului său în care l-a anunțat că a doua zi nu se va prezenta la muncă. Dimineața a sosit, iar Mona a privit știrile de acasă pentru a vedea cu cine a fost înlocuită. Atunci a realizat că oricine, indiferent de cât de bun profesionist este poate fi înlocuit cu rapiditate.

„Pe principiul că mai bine plec eu când vreau decât să mă dea ei afară. Pentru că n-aveam încredere în mine. Na, era greu să răzbați în lumea aia și a fost momentul în care am lăsat casetele la ora 1 noaptea pe biroul șefului meu și cu un bilet: „Eu am plecat”. Mi-am dat demisia pentru că nu mai puteam, din pricina oboselii, din pricina oboselii, faptului că nimeni nu te ajuta cu nimic.

Învățam singură, era foarte greu, a fost greu la început, în fine, da, a fost frumos și ăla a fost momentul în care am zis că nu-i de mine, gata.

A doua zi dimineață trebuia să fi fost pe post, să prezint programul și m-am trezit și am stat și m-am uitat să văd cine intră în locul meu, acolo a fost greu, acolo a fost greu să mă uit, că de fapt lucrurile merg și fără mine, lucrurile merg în continuare”, a povestit Mona Nicolici, la podcastul lui Adrian Artene.

Familia Monei Nicolici, afectată de faima pe care aceasta a dobândit-o la Antena 1

Mona Nicolici a vorbit și despre presiunea pe care a simțit-o odată ce a devenit faimoasă. Faima a afectat-o, în mod negativ, din punct de vedere personal, susține Mona Nicolici. Nu atât pe ea, cât pe cei dragi ei.

„Însă pentru familia mea nu a fost ușor și nu-i ușor pentru niciun bărbat să trăiască lângă o femeie atât de cunoscută. N-au fost reproșuri dar se simțea și, în timp, asta a creat distanțare, frustrări. Mă gândeam la Vlad (fiul Monei Nicolici – n.red.) care s-a născut când eu eram deja pe sticlă. Era ca și cum el se trezea, se așeza în fața televizorului și o vedea pe mama. Era o normalitate. Copiii – n.red.) au simțit presiunea numelui”, a dezvăluit Monica Nicolici.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: