Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida: ”Câştigam cât mama într-o lună la serviciu”

Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida: ”Câştigam cât mama într-o lună la serviciu”

Mirela Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Mii de români o urmăresc zilnic la Acces Direct, dar puțini știu care a fost prima ei meserie. În clasa a XI-a câștiga cât lua mama ei, într-o lună la serviciu.

Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida

Este fără doar și poate una dintre cele mai preferate prezentatoare din țară. Felul ei de a fi, dar și felul cum prezintă Acces Direct i-a cucerit pe mii de români. Puțini cunosc, însă, cu ce s-a ocupat Mirela Vaida înainte. În clasa a XI-a câștiga bani cât mama ei.

Mirela Vaida a dezvăluit, într-un interviu, care a fost primul ei job. Astfel, a mărturisit că atunci când era în liceu a început să cânte la nunți și evenimente private, reușind să câștige pe patru cântări cât lua mama sa într-o lună de muncă. Fapt care o bucura că la doar 18 ani a reușit să devină independentă în plan financiar. Nu mai era nevoită să ceară bani părinților și își putea cumpăra tot ce-și dorea.

”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida pentru click.ro.

Mirela Vaida, mamă a trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii. Aceștia se bucură că stau mai mult timp cu părinții, odată cu școala online. Totodată, Mirela Vaida a recunoscut că nu este ușor să fii mamă pentru trei copii.

”Copiii sunt fericiţi că stăm acasă şi suntem cu ei, îşi fac de cap, cumva nu mai sunt supuşi la un program mai riguros, cum se întâmpla când erau la gradiniţă. Acum mai stau câte puţin la tabletă, mai ieşim în curte, au jucării cu duiumul, dar e greu cu toţi trei acasă. A zis cineva o vorbă foarte mare, „acum a venit momentul să trăiţi cu ceea ce aţi educat!”.”, a mai spus vedeta.

Legat de tabieturile ei, Mirela a spus că nu mai are timp pentru ele. Asta și pentru că perioada este marcată de pandemie. Ea a precizat că va reveni, la un moment dat, la tabieturile sale.

”Nu mai am tabieturi, nu mai am timp să ies pe nicăieri, oricum nu aş fi ieşit în perioada asta. Dar nu mai există să zicem timp să te uiţi la un film cap-coadă seara, să am timp să fac o baie cu spumă. Voi reveni eu şi la tabieturi la un moment dat.”, a completat ea.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a pierdut două sarcini înainte de a deveni mamă pentru trei copii. Ea dă vina pe stres, modul de viață și alimentație nesănătoasă, ca factori care pot duce la infertilitate.

”Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”, a spus Mirela Vaida, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: