Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a pierdut două sarcini! Prezentatoarea a povestit drama prin care a trecut

Mirela Vaida a pierdut două sarcini! Prezentatoarea a povestit drama prin care a trecut

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară. Este o femeie implinită, cu o carieră care îi aduce satisfacții, dar și o mamă fericită cu trei copii. Chiar dacă viața ei pare că este una perfectă, puțini știu că aceasta a trecut prin niște traume înainte de a-i avea pe micuții ei. 

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a demonstrat că este o femeie puternică. Le poate face pe toate, să aibă și o carieră de invidiat, dar să și aibă grijă de familie și de cei trei copii ai ei. Dar asta nu e tot! Prezentatoarea a arătat cât este de puternică atunci când și-a păstrat optimismul după ce a pierdut două sarcini.

Într-un interviu pe care l-a oferit revistei VIVA.ro, Mirela Vaida a povestit drama prin care a trecut înainte de a-i avea pe cei trei copii. Aceasta, înainte de a da naștere micuților, a mai avut două sarcini, pe care le-a pierdut.

”Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”, a spus Mirela Vaida.

Acest lucru nu a demoralizat-o și a reușit să meargă mai departe și să speră că va avea copiii pe care îi dorea. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” consideră că toate lucrurile se întâmplă cu un scop, așa că s-a gândit că motivul pentru care nu a putut să devină mămică de la început este că acele sarcini nu trebuiau să fie. Ea consideră că corpul selectează ceea ce bine pentru el și ce nu, iar dacă nu a putut să țină cele două sarcini înseamnă că nu erau menite să fie.

„Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri. Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a adăugat prezentatoarea.

Mirela Vaida își mai dorește un copil

Chiar dacă are o familie perfectă, cu trei copii sănătoși și frumoși, Mirela Vaida își mai dorește încă un copil și nu exclude ideea de a mai deveni mamă încă o dată. Aceasta chiar s-a gândit și la sexul copilului, și spună că și-ar mai dori mult fetiță.

”Noi nu am renunțat la idee, dar ne dăm seama că e un pic cam greu, mai ales acum, pentru că şi cel mic e încă destul de mic, abia are un an şi jumătate. Poate peste vreo 2-3 ani să mai facem o fetiță, dar nu ştim ce va mai fi atunci. Teoretic, ne mai dorim o fetită şi eu, şi soțul meu, şi copiii îşi mai doresc o surioară, practic, hai să vedem ce se întâmplă cu lumea, cu noi, să putem să muncim în continuare, să le asigurăm copiilor un nivel de trai, fiindcă pentru noi al patrulea copil nu mai înseamnă o povară, nu ne-ar lua pe neaşteptate această veste, dimpotrivă, ar fi o mare bucurie. Dar mai avem încă 3 şi sunt mici, de aceea poate i-aş mai lăsa un pic să crească şi, poate, peste vreo 2-3 ani n-aş spune nu”, a mărturisit Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: