Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, transformare spectaculoasă în Madonna! Asemănarea este izbitoare

Mirela Vaida, transformare spectaculoasă în Madonna! Asemănarea este izbitoare

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida, transformare spectaculoasă în Madonna

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare TV a șocat din nou prin apariția ei. Ajutată de o echipă de makeup artiști și de stiliști, aceasta s-a îmbrăcat precum Madonna, s-a coafat la fel ca ea, şi machiajul este asemănător.

Mirela Vaida a trecut prin schimbări radicale pentru a deveni Madonna.

Mirela Vaida iubește scena și divertismentul, astfel că nu se teme să intre în pielea personajelor. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a vorbit despre transformarea ei și de ce a ales să accepte această provocare.

Mirela Vaida, transformare spectaculoasă în Madonna
Mirela Vaida, transformare spectaculoasă în Madonna

”Madonna nu este doar o cântăreaţă. Este un spectacol, este un om ca un festival, mai ales că am văzut ţinutele pe care urmează să le îmbrac. Mi se pare că va trebui să rup nişte lanţuri. Cred că e unul dintre puţinii artişti care s-au adaptat vremurilor, a ţinut pasul cu tendinţele şi generaţiile. Asta înseamnă adaptabilitate, versatilitate, o anumită inteligenţă scenică pe care Madonna o are. Eu, ceea ce poate multă lume nu ştie, prin prisma emisiunilor şi a subiectelor pe care le abordez zilnic, eu sunt un artist şi atunci sigur că explozia, focul în mine arde”, a declaat Mirela Vaida pentru observatornews.ro.

O întreagă echipă de profesioniști au lucrat la transformarea prezentatoarei

Stilista Szanto Eniko şi Adrian Perjovschi s-au ocupat de transformarea Mirelei Vaida în cea mai carismatică vedeta internațională. Datorită makeup-ului și al vestimentației, asemănarea dintre prezentatoare și Madonna a fost izbitoare. De la păr, la machiaj și ținută, Mirela Vaida a devenit pentru puțin timp o celebriate.

Madonna este o mare carte, a experimentat enorm şi poţi să alegi dintr-o grămadă de apariţii. Noi am ales varianta în care are părul lung. Ai nevoie în primul rând de acel machiaj, inclusiv aluniţa, de atitudine, să intri în pielea acelui personaj”, a declarat stilistul vestimentar Eniko Szanto.

Bineînţeles că am avut nevoie să recurgem la câteva trucuri şi accesorii, să lungim părul, să folosim nişte meşe cu clips, aşa că nu am văzut-o niciodată pe Mirela cu părul atât de lung. Meşele le-am pregătit şi am făcut o mică schimbare. Dacă Madonna avea păr blond auriu spre platin, am folosit culoarea Mirelei, un blond cenuşiu spre alb”, susține hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: