Redactia.ro
Home » TV » Pe Mirela Vaida o ştie toată lumea, dar cine este soţul ei? Alexandru urăşte celebritatea

Pe Mirela Vaida o ştie toată lumea, dar cine este soţul ei? Alexandru urăşte celebritatea

Mirela Vaida și soțul ei

Mirela Vaida este cunoscută de toată lumea, dar soțul ei este foarte retras și nu a apărut deloc la televizor până acum. Mai mult, prezentatoarea TV nici nu prea are fotografii alături de acestea, pentru că el preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cine este soțul Mirelei Vaida. Sunt împreună de 15 ani

Mirela Vaida și soțul ei formează un cuplu de acum 15 ani, iar relația dintre ei este de neclintit. Au împreună trei copii și o relație foarte frumoasă. Ei s-au căsătorit în anul 2009, iar în 2015 au adus pe lume primul lor copil.

Totuși, soțul Mirelei Vaida, Alexandru Vaida, este foarte scump la vedere, lucru spus chiar de soția lui. Acesta preferă să stea departe de camerele de filmat.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a spus Mirela Vaida.

Ce spune Mirela Vaida despre soțul ei

Mirela Vaida îl consideră pe soțul ei un ajutor de nădejde pentru cariera sa și, mai mult, vedeta spune că nu ar fi ajuns une este acum fără ajutor din partea lui Alexandru Vaida.

“Mi-am dat seama demult că ele este omul cel mai potrivit pentru mine. Dumnezeu îţi dă în viaţă exact ce ai nevoie. Nu aş fi putut ajunge unde sunt acum fără înţelegerea lui, mai ales că el e cel care sacrifică într-un fel sau altul. Susţinerea lui m-a făcut pe mine să îmi permit să continui şi cu teatrul şi cu muzica. Consider că dacă un soţ îţi cere să renunţi, înseamnă ori că nu te iubeşte, ori că nu e ceea ce îţi trebuie”, a mărturisit Mirela Vaida.