Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soțul Mirelei Vaida. Cu ce se ocupă Alexandru

Cine este soțul Mirelei Vaida. Cu ce se ocupă Alexandru

Soțul Mirelei Vaida

Mirela Boureanu Vaida are o căsnicie care a împlinit deja zece ani, dar soțul ei este necunoscut publicului larg pentru că nu îi place să fie în centrul atenției. Spre deosebire de prezentatoarea TV, partenerul ei preferă o viață departe de lumina reflectoarelor, lucru pe care soția lui îl respectă.

Cine este Alexandru, soțul Mirelei Boureanu Vaida

Astfel, Alexandru apare rar în public sau pe conturile de socializare ale soției, pentru că nu vrea să fie în atenția publicului.

Deși sunt căsătoriți de zece ani, soțul Mirelei Vaida este aproape necunosctu fanilor artistei, fiind o personalitate retrasă, după cum îl descrie chiar prezentatoarea de la Acces Direct.

Cântăreața și vedeta TV spune că este bine să fie așa, pentru că în acest fel se echilibrează lucrurile și se completează unul pe altul. Oricum, vedeta a subliniat că îi respectă întru totul decizia soțului ei de a nu apărea în fața camerelor de luat vederei sau de a se expune.

El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta”, a explicat vedeta TV despre partenerul ei de viața.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Boureanu Vaida

Soția lui petrece mult timp pe platourile de filmare sau pe scene, dar el are o slujbă absolut normală. Alexandru trebuie să călătorească mult, pentru că jobul lui este de așa natură. Soțul Mirelei Vaida este directorul unei companii din Sibiu.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida pentru revista Viva.

Mirela Vaida a devenit cunoscută publicului mai ales după ce a început să prezinte „Mireasa pentru fiul meu”. Apoi, ea a moderat mai multe show-uri de televiziune. Vedeta are trei copii cu soțul ei, cel mai mic fiind născut în aprilie anul acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: