Redactia.ro
Home » TV » Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Cum a ajuns să lucreze la Antena 1

Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Cum a ajuns să lucreze la Antena 1

GALERIE FOTO (3) Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Cum a ajuns să lucreze la Antena 1

Numele ei este unul dintre cele mai titrate în acest moment, din cauza fenomenului -Vulpița. Mulți s-au întrebat în această perioadă cine este Mirela Vaida. Ei bine, iată mai multe informații despre prezentatoare de la Acces Direct!

Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct

Puțini sunt cei care știu că, înainte de toate, Mirela Vaida este o cântăreață de succes. Ea este în prezent solista vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și, când timpul îi permite, participă alături de bandul său la evenimente private precum nunți, botezuri și aniversări.

Totodată, Mirela Vaida este absolventă a unui masterat în Comunicare și Relații Publice, din cadrul Facultății de Drept a Universității București. Ea a terminat masteratul cu 9,66, iar facultatea cu media de licență 9,35. O studentă eminentă, așadar, care se laudă cu rezultate excelente. Dar cum a ajuns ea în televiziune? Ei bine, surprinzător sau nu, debutul ei pe micile ecrane datează de pe vremea în care era la liceu.

Cum a ajuns să lucreze la Antena 1

Mulți nu știu că Mirela Vaida n-a debutat ca prezentatoare TV la Antena 1, ci la un post local din Iași. Mirela și-a descoperit vocația de prezentatoare TV încă de când era în liceu, în clasa a XI-a, și a avut ocazia să lucreze la un post local de televiziune din Iași. Ulterior, a fost angajată să prezinte un matinal alături de Cosmin Seleși pentru Favorit TV. De-abia apoi a ajuns să prezinte emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, la Antena 1.

mirela-vaida-cosmin-selesi-debut
Așa arăta Mirela Vaida la începutul carierei

Mi-am adus aminte cum au fost începuturile, câte emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare. Am început prin a prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Seleși, în 2004, la Favorit TV, apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multă voie bună, alături de Gelu Voicu. Nici nu știu cum au trecut anii”, a scris prezentatoarea pe blogul personal.

mirela vaida copii
Mirela Vaida alături de cei trei copii ai ei

În prezent, Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct”, după ce a preluat ștafeta de la Simona Gherghe. Mirela este căsătorită și are trei copii. Vorbind despre soțul său, prezentatoarea TV a notat că soțul său nu-și dorește expunere mediatică. „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.”, a mai adăugat Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: