Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Mirela Boureanu Vaida înainte de debutul în televiziune și cu ce se ocupa

Cum arăta Mirela Boureanu Vaida înainte de debutul în televiziune și cu ce se ocupa

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Mirela Boureanu Vaida înainte de debutul în televiziune și cu ce se ocupa

Mirela Boureanu Vaida este acum o femeie, o soție și o mamă împlinită. Aceasta a fost implicată de-a lungul timpului în multe proiecte de televiziune, având o carieră înfloritoare. Însă, înainte de a debuta în televiziune carismatica prezentatoare se ocupa cu altceva.

În anul 2004 Mirela Boureanu Vaida apărea pentru prima dată pe micile ecrane. Aceasta a apărut în calitate de prezentatoare a unui matinal, alături de Cosmin Seleși. Înainte de debutul său în televiziune, Mirela Bourenu Vaida a făcut parte dintr-o trupă de muzică folclorică. După cum chiar ea declară prima sa dragoste a fost muzica.

Cum arăta Mirela Boureanu Vaida înainte de debutul în televiziune și cu ce se ocupa

Mirela Boureanu Vaida era parte a unei trupe de fete care se numea D’Or și care interpreta melodii cu accente folclorice.

Mirela Vaida se poate lăuda cu cariera sa înfloritoare, dar nu numai. Recent, fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” a anunțat că familia sa se va mări și că așteaptă încă un bebeluș.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi Atunci trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori. Asta din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a mărturisit Mirela Vaida.

Citește și: HBO lansează o nouă platformă: HBO Max

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: