Redactia.ro
Home » TV » Care a fost primul iubit celebru al Ginei Pistol? Ce spune bărbatul acum despre ea

Care a fost primul iubit celebru al Ginei Pistol? Ce spune bărbatul acum despre ea

GALERIE FOTO (9) Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță

Gina Pistol este una dintre cele mai dorite femei din România. Prezentatoarea TV a reușit să câștige simpatia telespectatorilor prin show-urile Chefi la Cuțite și Asia Express. Vedeta are același succes și în plan personal, fiind iubita lui Smiley de mai bine de trei ani și pregătindu-se să devină mamă pentru prima oară. Însă, puțini sunt cei care știu care a fost primul iubit al prezentatoarei TV. 

 

Care a fost primul iubit celebru al Ginei Pistol?

Gina Pistol a ajuns la vârsta de 40 de ani, vârstă până la care a avut parte de multe dezamăgiri pe plan personal, dar a decis să dea o nouă șansă iubirii atunci când l-a întânit pe Smiley. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți, printre care afaceristul Nicola, Bogdan Ivanov, Ciprian Marica și Mihai Răduț. Însă, toate relațiile vedetei au fost extrem de discrete. Mai mult, vedeta a mărturisit căpreferă să fie o femeie liberă, fără să fie constrânsă de un act.

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau”, declara Gina Pistol intr-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, puțini sunt cei care știu care a fost prima iubire a blondinei. Primul nume celebru din showbiz cu care vedeta a avut o relația a fost Codin Maticiuc. Cei doi au format un cuplu timp de opt luni. Deși craiul de Dorobanți este căsătorit acum și are și un copil, Maticiuc nu s-a sfiit să aducă numai cuvinte de laudă la adresa Ginei Pistol.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, în urmă cu câteva luni, Maticiuc a dezvăluit detalii din intimitate. Astfel, în timpul unei probe, cu o listă de 10 nume în față, Codin a făcut un top 3 al celor mai pasionale femei din viața lui. Bărbatul nu s-a sfiit să spună că în topul clasamentului se află celebra Gina Pistol, cu care a avut o relație de scurtă durată.

Gina Pistol a fost cea mai pasională femeie din viața mea”, a spus Codin Maticiuc.

Gina Pistol a avut cea mai lungă relație, mai exact 7 ani, cu afaceristul libanez, Nicola, de care și-a legat și numele. Deși tot mai mulți se așteptau să meargă spre altar, relația lor a fost presărată cu certuri și împăcări, lucru care a dus la o ruptură între cei doi. Una dintre cauze ar fi fost faptul că Nicola avea mari probleme cu legea, dar și cu drogurile.

 

Gina Pistol și Smiley, părinți pentru prima oară

Atât Gina Pistol, cât și celebrul artist Smiley au avut un trecut tumultuos în plan personal, dar, aparent, și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Prezentatoarea TV și artistul sunt împreună de mai bine de trei ani și vor deveni părinție pentru prima oară, anul acesta.

Gina și Smiley par mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au făcut primele declarații cu privire la bebeluș abia după primul trimestru de sarcină.

Cei doi au anunțat că vor avea o fetiță: „Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă, a declarat Gina.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: