Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost testul relației cu Daliana Răducan. Răzvan Simion a dat din casă!

Care a fost testul relației cu Daliana Răducan. Răzvan Simion a dat din casă!

GALERIE FOTO (4) Razvan si Daliana

Care a fost testul relației cu Daliana Răducan. La scurt timp după despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Daliana Răducan. Cei doi au decis să se mute împreună pentru a duce relația la un alt nivel. Recent, au făcut declarații surprinzătoare despre relația lor.

Care a fost testul relației cu Daliana Răducan. Răzvan Simion a dat din casă!

Care a fost testul relației cu Daliana Răducan. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după aproape șase ani de relație. Spre surprinderea tuturor, cei doi au anunțat că au pus capăt relației lor. La scurt timp după separarea de artistă, Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Daliana Răducan. Cei doi formează un cuplu frumos și au preferat să lase lucrurile să decurgă de la sine.

Designerul interior a declara că și-a asumat un risc în momentul în care a acceptat să fie într-o relație cu Răzvan, mai ales că s-a aflat imediat de relația celor doi.„Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei ce ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă.”, a spus Daliana Răducan.

La scurt timp, Răzvan și Daliana s-au mutat împreună, mărturisind amândoi că a fost un test al relației lor. „Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori contruiește relația”, au declarat cei doi îndrăgostiți.

Dalina a recunoscut că nu știa foarte multe lucruri despre iubitul ei, dar a mărturisit că prezentatorul tv nu est la fel de vorbăreț acasă, precum este la televizor. „Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de acasă și cel de acasă. Poate că nu este la fel de vorbăreț acasă.”, a declarat Daliana Răducan.

Răzvan Simion și Dalian Răducan, despre începuturile relației lor

În urmă aproximativ un an, Răzvan apărea la brațul unei domnișoare misterioase în Istanbul. În urma acelor imagini s-a vorbit foarte mult despre relația celor doi, dar matinalul nu a recunoscut atunci că ar avea o relație cu altcineva. Ulterior, s-a adeverit că bruneta care îl însoțea în vacanță era Daliana Răducan. Cei doi au avut parte de momente pe care nu le vor uita niciodată. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Conform acestuia, arhitectua a fost cea care i-a adus împreună. Pentru început au fost prieteni, iar în timp relația lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. „Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus Daliana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: