Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble și-a dus iubitul actual acasă, în condițiile în care tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască pe matinalul de la Antena 1

Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble și-a dus iubitul actual acasă, în condițiile în care tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască pe matinalul de la Antena 1

GALERIE FOTO (2) Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble și-a dus iubitul actual acasă, în condițiile în care tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască pe matinalul de la Antena 1

Răzvan Simion a primit o lovitură puternică! Lidia Buble şi Harlys Becerra au dus relaţia la următorul nivel. Artista și-a dus actualul iubit acasă la părinți!

Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble și-a dus iubitul actual acasă

Lidia Buble şi Harlys Becerra au dus relaţia la următorul nivel. Artista noastră a decis să îi arate frumuseţile tării, în toată perioadă cât va sta în țară. Astfel, cei doi au plecat într-o plimbare mai lungă, iar primul „popas” l-au făcut acasă la blondină. Se pare însă că nu toţi membrii familiei sale au fost cuceriţi de noul iubit al vedetei.

Lidia Buble a recunoscut că de această dată dragostea a luat-o prin surprindere. Vedeta este extrem de fericită în braţele actorului, însă nici de această dată nu a reuşit să-l convingă pe tatăl său să îi „acorde” o şansă şi să îl cunoască pe actualul său partener. Vedeta, dar şi Harlys au publicat mai multe imagini pe reţelele de socializare în timp ce se îndreptau spre familia artistei.

„În drum spre… un loc numit dorinţă. Mă bucur de fiecare picătură din acest moment”, a transmis Harlys Becerra pe pagina sa de Instagram.

Deşi relaţia celor doi avansează pe zi ce trece, tatăl artistei nu este încântat de viitorul „ginere”. Bărbatul nu ar vedea cu ochi buni relația fiicei sale, în primul rând pentru că iubitul ei este străin. Mai mult decât atât, din cauza statutului său de lider religios, tatăl artistei nu îşi doreşte să îl cunoască decât pe bărbatul cu care blondina se va căsători. În acelaşi timp, părintele Lidiei îşi doreşte ca fiica sa să aibă un partener cu aceeași religie ca a sa și a familiei sale.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de noul iubit? Artista își pune fanii pe gânduri

Lidia Buble este foarte discretă cu viața ei sentimentală de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Cântăreața nu a dezvăluit, încă, dacă are o nouă relație, dar dă de bănuit că ar avea un iubit și că ar fi fost și cerută în căsătorie de acesta. Asta pentru că artista s-a fotografiat cu un inel superb cu diamant pe deget. Cântăreața a desenat și două inimioare pe mâna ei, fapt care stârnește și mai multe bănuieli.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au despărțit după cinci ani, anul trecut, spre surprinderea fanilor lor. Răzvan Simion a fost cel care a dat vestea despărțirii, motivând că totul ar fi fost de comun acord.

”O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. 

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe facebook, dând vestea despărțirii de Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: