Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra. Artista se simte cea mai norocoasă: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra. Artista se simte cea mai norocoasă: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra.

Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia s-a axat pe cariera muzicală. La aproape doi ani de la separarea de prezentatorul tv, artista a confirmat oficial că iubește din nou. Blondina s-a cuplat cu actorul cubanez Harly Becerra.

Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra. Artista se simte cea mai norocoasă: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble a confirmat oficial relația cu Harly Becerra. Blondina s-a despărțit de Răzvan Simion după aproape șase ani de relație. Deși prezentatorul tv și-a găsit o altă parteneră la scurt timop după separarea de artistă, Lidia Buble a declarat de nenumărate ori că se axează pe carieră. Ei bine, se pare că a venit momentul ca blondina să iubească din nou. Deși primele luni vedeta a ales să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor, recent, Lidia a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

Vedeta a organizat pe pagina de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri,iar cum era de așteptat admiratorii săi au dorit să afle cât mai multe lucruri despre actorul cubanez. Lidia Buble le-a spus internauților că este foarte fericită și împlinită. „Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia si noul iubit

Cine este Harly Becerra, iubitul Lidiei Buble

Harly Bercerra are o comunitate mare de urmăritori în mediul online și obișnuiește să posteze imagini în ipostaze de-a dreptul incendiare.Harly este extrem de cunoscut după ce a făcut senzație în filmelem Vis a vis”, ”Bounty Hunters”, ”Rețeaua Cubaneză” sau ”A opta victimă”. Actorul s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba, este un bărbat musculos și înalt, acesta având o înălțime de 1.82 de metri.După întoarcerea de la Asia Express, artista a mers în vacanță alături de iubitul ei. Cei doi au decis să meargă într-o vacanță de lux, în Ibiza, fiind răsfățați pe măsură. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa că Harly o tratează regește pe artistă.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani, după ce prezentatorul tv s-a despărțit de mama copiilor săi. Chiar dacă la început s-au luptat cu prejudecățile, iar Lidia cu acuzațiile celor care spuneau că l-a despărțit pe Răzvan de soție, relația lor a rezistat. Deși mulți se așteptau să se căsătorească, se pare că Lidia și Răzvan au decis să se separe, dar colaborează în continuare pe plan profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: