Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost ultima dorință a nepotului lui Tzancă Uraganu. Ce și-a dorit micuțul Lucas

Care a fost ultima dorință a nepotului lui Tzancă Uraganu. Ce și-a dorit micuțul Lucas

Într-o atmosferă încărcată de emoție și durere profundă, familia lui Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a îndeplinit ultima dorință a micuțului Lucas, nepotul artistului, care s-a stins din viață pe 29 aprilie. Această dată, prevestită de Lucas cu șapte luni înainte, a devenit una dintre cele mai tragice zile pentru familia sa.

Diagnosticat cu cancer, Lucas a traversat multiple tratamente și proceduri dificile, luptându-se cu o boală nemiloasă care în cele din urmă i-a curmat viața. Familia sa a stat alături de el în fiecare moment, susținându-l și încurajându-l, însă, în ciuda eforturilor, boala a fost mai puternică.

Care a fost ultima dorință a nepotului lui Tzancă Uraganu

Lucas, care a luptat curajos împotriva cancerului până în ultimele clipe, a avut o ultimă dorință neobișnuită, dar profundă pentru un copil de vârsta sa: să fie comemorat lângă o shaormerie.

Acest detaliu a fost dezvăluit într-un videoclip emoționant în care Lucas și-a exprimat dorința, marcând locul priveghiului ca fiind simbolic și semnificativ pentru el. Acest gest a adus un oarecare confort în inimile celor îndurerați, oferind o scânteie de lumină în momente de profundă tristețe.

„Așa ceva să prevestească copilul acesta. Uitați și shaorma despre care a vorbit. Și data de 29 nu a existat și nu s-a pomenit niciodată în istoria aceasta. A fost făcut să fie adus lângă shaorma. Cum povestea el”, a spus Tzancă Uraganu, pe Instagram.

Cerința neobișnuită pentru priveghiul lui Lucas

Familia a organizat priveghiul respectând cu strictețe dorința lui Lucas. Un cort mare a fost ridicat lângă shaormeria menționată, un spațiu unde prietenii, familia și admiratorii lui Lucas s-au adunat pentru a-și lua rămas bun.

Participanții au fost îndemnați să poarte alb, simbolizând puritatea și inocența pierdută prea devreme. Atmosfera a fost una de comuniune, fiecare persoană prezentă reflectând la viața scurtă, dar intensă, a micuțului.

”Fetelor, să știți că Lucas este un luptător! A luptat copilul nostru bun până în ultima clipă! Doar că această boală cruntă a pus stăpânire pe el! Un copil perfect sănătos, ajunsese să chinuiască”, a spus Alina Marymar.

Tzancă Uraganu, vizibil devastat de pierderea nepotului său, a vorbit despre Lucas ca despre un adevărat sfânt, un copil care, în ciuda vârstei fragede, a demonstrat o maturitate și o înțelepciune remarcabile. Artistul a mărturisit că este șocat de capacitatea lui Lucas de a prevedea propriul sfârșit, considerând acest lucru drept un semn divin al unei predestinații neînțelese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: