Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner, înainte să moară. Din păcate, nu a putut să o îndeplinească

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner, înainte să moară. Din păcate, nu a putut să o îndeplinească

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară: „Am fost cu copilul meu, a fost groaznic”

Cu un suflet plin de tristețe și o carieră bogată în amintiri și realizări, Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, lăsând în urmă o lume îndurerată. Prin interpretările sale memorabile în filme și prin piesele sale muzicale pline de viață, actrița a reușit să câștige admirația și afecțiunea publicului. Chiar și pe patul de spital, în lupta ei cu o boală nemiloasă, Rona a împărtășit o dorință profundă, dar destinul a decis altfel.

Anunțul cutremurător al decesului Ronei Hartner a fost făcut de sora ei, Rinda, în ziua de 23 noiembrie, aducând o undă de tristețe în inimile celor care au iubit-o. O zi înainte, Rinda transmitea un mesaj prevestitor, dezvăluind că actrița se află în ultimele clipe ale vieții sale. Reacțiile de sprijin și solidaritate nu au întârziat să apară, dar toate eforturile și rugăciunile s-au dovedit în zadar. Rona Hartner s-a încheiat din viață, lăsând în urmă o moștenire artistică remarcabilă.

Ultima dorință a Ronei Hartner

Dramă și curaj au definit parcursul Ronei în fața bolii, mai ales că aceasta a înfruntat și a învins cancerul de colon cu mulți ani în urmă. Însă, vara acestui an a adus vești cumplite: cancerul s-a întors sub o altă formă, atacând plămânii, iar boala se afla în stadiul patru, cu metastaze. Cu o forță uluitoare, Rona a luptat eroic, împărtășind publicului că a reușit să învingă această nouă provocare printr-un tratament intensiv.

Cu toate acestea, viața a decis altceva, iar Rona Hartner a părăsit această lume, având în inimă o dorință neîmplinită. În ultima ei luptă, artista a dezvăluit că își dorea să scrie o carte despre viața sa, dar a fost împiedicată de lipsa posibilităților materiale.

„Practic la ora actuală nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a declarat Rona Hartner, pentru Ciao.ro.

Rona Hartner a urmat un tratament dureros și costisitor în Franța

În ciuda eforturilor depuse și a speranțelor căutate în tratamentele din Franța, Rona Hartner nu s-a mai putut salva. Lumea a pierdut o artistă talentată și o personalitate iubitoare de viață.

„Cancerul meu nu a recidivat, cancerul de colon operat în România și tratat în Franța cu citostatice este complet vindecat, acest cancer actual este de altă origine, de altă speță și de alt soi. În acest moment sunt în Franța, aici l-au descoperit și aici îl tratez fiind aproape de familie și de casă, de copil și pentru că este mult mai practic pentru mine să fiu aici unde-i am pe toți aproape”, declara vedeta în luna august a acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: