Redactia.ro
Home » Știri » Care ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu înainte ca avionul să se prăbușească

Care ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu înainte ca avionul să se prăbușească

ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu

A apărut o nouă informație șocantă în cazul prăbușirii avionului la bordul căruia se afla miliardarul Dan Petrescu. Aparent, acesta ar fi purtat o discuție cu controlul de trafic aerian cu doar câteva momente înainte de tragedie. Care ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Dan Pestrescu?

Care ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu

Apar noi detalii despre tragicul accident aviatic din Milano, în urma căruia și-au pierdut viața opt oameni. Potrivit Spynews.ro, controlorul de trafic aerian a sesizat că avionul pilotat de român s-a abătut de la ruta prestabilită și l-a contactat pentru a-i cere explicații.

Astfel, ultimele cuvinte ale miliardarului ar fi fost, de fapt, adresate acestui controlor de trafic aerian. „De ce te-ai abătut din drum? Să eviți turbulențele”, l-ar fi întrebat controlorul de trafic aerian pe miliardar. La care, Dan Petrescu i-ar fi răspuns simplu și scurt: „Nu”, potrivit Spynews.ro. De la acest moment încolo nu se mai știe, însă, ce s-a petrecut. Cert e că la câteva minute distanță, avionul pilotat de Dan Petrescu s-a izbit violent de o clădire aflată la ieșirea din orașul Milano.

Care e cauza prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu

Potrivit primelor informații oferite de anchetatorii de caz, cauza prăbușirii ar fi una tehnică. Avionul a început să coboară brusc cu 25 de metri pe secundă atunci când se deplasa cu o viteză de 316 kilometri pe oră. Aparent, miliardarul ar fi executat o manevră, moment în care motorul aparatului de zbor ar fi cedat. Se bănuiește că acesta ar fi vrut să se întoarcă pe pistă.

Avionul pe care îl pilota afaceristul român era un avion monomotor.

Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Din fericire, clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: