Redactia.ro
Home » Sport » Care au fost idolii Simonei Halep în copilărie. Ce a declarat sportiva

Care au fost idolii Simonei Halep în copilărie. Ce a declarat sportiva

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate sportive din România. Sportiva din Constanța a câștigat numeroase competiții, însă și sacrificiile pe care aceasta le-a făcut sunt pe măsură. 

 

Cum arăta Simona Halep în copilărie

 

Simona Halep a fost nevoită să renunțe la multe plăceri pentru a-și vedea visul împlinit. Sacrificiile pe care sportiva le-a făcut i-au schimbat copilăria.

„La vârsta aia poate e un pic greu, intervine adolescența, și ai dorințe foarte mari, să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri. Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil a fost ideal. Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate”, a fost mesajul Simonei.

În copilăria,Simona a avut câteva modele care i-au fost repere. Primul idol al sportivei a fost tenismenul din Constanța, Andrei Pavel. Sportiva a reușit să îl depășească pe tenismen, însăa  povestit că de multe ori când l-a întâlnit i-a fost rușine să îi ceară autograful.

„L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren”, a povestit Halep.

Micuța Simona l-a avut drept model la acea vreme și pe Gheorghe Hagi, despre care a fost că a reprezentat un model de seriozitate pentru ea.

Apoi Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis, seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun”, a mai adăugat sportiva.

 

Simona Halep s-a vindecat de COVID-19

 

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat pe contul său de socializare că este vindecată de COVID-19, la 10 zile după ce a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus. Smona a respectat indicațiile medicilor și a stat în carantină.

“100% recuperată”, a scris sportiva pe contul său de twitter.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România se va putea întoarce la antrenamente, după ce s-a vindecat de COVID-19. Însă, sportiva nu a anunțat dacă va participa la primul turneu de Grand Slam din 2021, Australian Open. Organizatorii competiției au impus condiții dure, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe”, spunea Artemon-Apostu Efremov, la Digi Sport, pe 1 noiembrie, atunci când Simona a anunțat că este infectată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: