Redactia.ro
Home » Monden » Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel. Artistul avea încredere că se va face bine

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel. Artistul avea încredere că se va face bine

GALERIE FOTO (2) Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel. Moartea lui Petrică Cercel i-a șocat pe toți artiștii care l-au cunoscut de-a lungul anilor. Numeroși maneliști și-au exprimat condoleanțele și s-au declarat afectați de moartea acestuia. Sorinel Puștiu s-a numărat printre persoanele care au vorbit pentru ultima oară cu manelistul. Tatăl lui Ionuț Cercel spera să se facă bine.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel. Artistul avea încredere că se va face bine

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel. Dispariția celebrului manelist a șocat întreaga breaslă de artiști. Cei care l-au cunoscut pe manelistul Petrică Cercel nu pot concepe faptul că acesta a fost răpus de virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Sorinel Puștiu se numără printre persoanele cu care Petrică Cercel avea o prietenie specială. Artistul a declarat că ultima oară când a vorbit cu el, acesta nu se simțea bine, dar avea încredere că se va face bine.

Cei doi artiști se cunoșteau de mai bine de 30 de ani, iar ani la rând au cântat împreună. Sorinel Puștiu a mărturisit că până în ultima clipă a sperat că prietenul său se va face bine și va reveni acasă, alături de familia sa. Din nefericire, Petrică s-a stins din viață joi, 16 septembrie, răpus de coronavirus. ”Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă”, a spus el la Antena Stars.

Manelistul a declarat că ultima oară când a vorbit cu Petrică Cercel a fost în urmă cu o lună, când nu era diagnosticat cu COVID19. ”Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a mai spus Sorinel Puștiu.

Petrica Cercel si baietii sai

Maneliștii din România sunt în doliu

Moartea lui Petrică Cercel i-a șocat pe cei care l-au cunoscut. Costel Bijou, Bogdan de la Ploiești și Adi de la Vâlcea se numără printre artiștii care au publicat mesaje emoționante pe rețelele de socializare pentru familia îndurerată. „Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel?! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.
„Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte??????????#PetricaCercel?????Condoleanțe familiei????????S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris și Daniel Ionescu.

În urmă cu trei zile, Bogdan de la Ploiești posta un mesaj umanitar, rugându-și fanii să se roage pentru sănătatea lui Petrică Cercel. Din păcate, organismul lui nu a mai rezistat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. „NE RUGAM CU TOȚI PENTRU PETRICA CERCEL SA TREACA BINE PESTE ACEASTĂ PROBLEMĂ SA VINA ACASA LANGA COPIII SI FAMILIA LUI ! UN OM PREA BUN SI FAMILIST. ÎI SUNTEM ALATURI DIN ORICE PUNCT DE VEDERE EU SI ORK. BDLP”, a transmis și Bogdan de la Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: