Redactia.ro
Home » Monden » Care e, de fapt, adevărata cauză a morții reginei Elisabeta a II-a. Iată ce scrie în certificatul ei de deces! (FOTO)

Care e, de fapt, adevărata cauză a morții reginei Elisabeta a II-a. Iată ce scrie în certificatul ei de deces! (FOTO)

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată cu doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, din toată colecția ei impresionantă

A fost făcut public certificatul de deces al reginei Elisabeta a II-a, în care a fost scrisă cauza reală a morții. Regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Palatul Buckingham a spus că regina a avut probleme de mobilitate în lunile care au dus la moartea ei, dar până acum nu se știa care a fost cauza ei oficială a morții, notează Daily Star.

Regina Elisabeta a II-a a murit de bătrânețe

Regina suferea de la sfârşitul anului trecut de ceea ce Palatul Buckingham numise „probleme episodice de mobilitate”, obligând-o să se retragă din aproape toate angajamentele ei publice.

Cel mai longeviv monoarh din lume a murit de bătrânețe, a confirmat certificatul de deces. „Regina a murit în pace în această seară, la Balmoral”, transmitea Palatul Buckingham în seara zilei de 8 septembrie. În mod oficial, moartea suveranei a fost confirmată public la ora 18:30, iar decesul a fost certificat de medicul legist James Allan Glass.

În certificat sunt precizate data și ora morții morții – 8 septembrie, 15.10 – și locul – Castelul Balmoral din Scoția, potrivit BBC. Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne. Moartea Reginei a fost înregistrată în Aberdeenshire, pe 16 septembrie, de către grefierul șef al Scoției, Paul Lowe. În certificatul de deces au fost menționate și numele părinților ei, regele George al VI-lea și Elizabeth Bowes-Lyon.

Regina Elisabeta a II-aa fost înmormântată pe 19 septembrie

Înainte de anunțarea morții Reginei, la ora 18:30, pe 8 septembrie, membri seniori ai familiei regale, inclusiv regele Charles și Prințul William, au călătorit la Balmoral pentru a fi alături de ea în ultimele ei momente – totuși, se pare că au ajuns prea târziu. Se crede că Prințesa Anne a fost singurul membru al familiei care a fost alături de ea atunci când și-a dat ultima suflare.

Certificatul de deces al Reginei a fost eliberat de NRS (ministerul Sănătății în Marea Britanie), care a spus anterior că nu vor fi oferite informații în timpul perioadei de doliu național după moartea suveranei.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată pe 19 septembrie alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor. Guvernul britanic nu a dezvăluit suma exact pe care a cheltuit-o pentru cele 10 zile de funeralii, dar o estimare făcută de presă arată că britanicii au cheltuit circa 6 milioane de lire sterline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: