Redactia.ro
Home » Știri » Care este acum starea de sănătate a Regelui Charles. Suveranul se luptă cu cancerul

Care este acum starea de sănătate a Regelui Charles. Suveranul se luptă cu cancerul

Ultimii doi ani au fost dificili pentru familia regală britanică. Regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. În prezent, cei doi urmează o serie de tratamente specifice pentru a învinge boala. Care este acum starea de sănătate a Regelui Charles? 

Surse din preajma Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, au mărturisit că acesta se simte bine, deși are cancer la pancreas. În plus, monarhul a făcut eforturi uriașe pentru a putea fi prezent în fața națiunii. „Sănătatea trebuie să rămână prioritatea numărul unu, deși se îndreaptă într-o direcție foarte pozitivă”, a spus sursa citată.

Regele Charles și Camilla pleacă în turneu

Din această toamnă, Regele Charles și Camilla vor pleca într-un turneu important în Australia și Samoa. Aceasta este și prima lor călătorie de lungă durată peste hotare de la anunțarea diagnosticului de cancer. Pe parcursul ei există și pauze de odihnă pentru Suveran. În plus, va fi luată în considerare diferența de fus orar, astfel că nu vor exista prea multe întâlniri consecutive.

„Căldura ei naturală, reziliența și simțul umorului, așa cum ar spune orice pacient, sunt un lucru minunat de avut. Desigur, a fost un an stresant și pentru Majestatea Sa. Dar nu a existat niciodată un sentiment de descurajare, doar o determinare că vor trece prin asta. La fel cum au făcut față multor alte probleme provocatoare din trecut”, a mai adăugat sursa citată.

Funeraliile Suveranului sunt pregătite

Se pare că vestea despre starea de sănătate a Regelui Charles a generat o serie de tensiuni în cadrul familiei regale. Kate Middleton și Prințul William, care au preluat deja multe dintre responsabilitățile regale, sunt acum în prima linie în gestionarea acestei situații delicate.

Ei se ocupă de organizarea detaliilor logistice și administrative, în eventualitatea unui deznodământ tragic. Această responsabilitate nu este una ușoară, având în vedere implicațiile majore pe care le-ar avea pentru întreaga națiune și pentru monarhie.

În Marea Britanie, pregătirile pentru funeraliile unui monarh sunt bine stabilite, cu planuri detaliate care se activează imediat ce este necesar. Totuși, fiecare eveniment de acest gen are specificul său, iar în cazul Regelui Charles, Kate Middleton și Prințul William se asigură că toate detaliile sunt puse la punct.

De la ceremonii religioase până la participarea liderilor mondiali, organizarea unui astfel de eveniment implică o coordonare complexă, iar cei doi membri ai familiei regale britanice joacă un rol esențial în acest proces. Regelui Charles i s-ar mai fi dat doar 2 ani de trăit!

Sursa foto: captură video Youtube

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: