Redactia.ro
Home » Monden » Care este cel mai mare regret al lui Gheorghe Visu. După o viață petrecută pe scenă, actorul și-ar fi dorit un singur lucru

Care este cel mai mare regret al lui Gheorghe Visu. După o viață petrecută pe scenă, actorul și-ar fi dorit un singur lucru

GALERIE FOTO (3)

Gheorghe Visu s-a bucurat de o viață minunată, în care reușitele pe plan profesional l-au ajutat să câștige inimile publicului din țara noastră. Și-a petrecut mai bine de 50 de ani pe scenă și a fost răsplătit cu ropote de aplauze și dragoste, dar regretele încă au existat pentru el. Recent, a dezvăluit care a fost dorința pe care nu și-a îndeplinit-o niciodată.

Gheorghe Visu s-a născut în data de 2 iulie 1951, în București, și și-a dedicat viața teatrului și publicului său. A absolvit UNATC în anul 1974, iar de atunci a dat viață unora dintre cele mai îndrăgite personaje din cinematografia, televiziunea și teatrul românesc.

La vârsta de 70 de ani, trăiește în suflet cu amintirea anilor săi de glorie, când oamenii așteptau cu nerăbdare să-l vadă și să-l răsplătească cu aplauze. Unul dintre cele mai îndrăgite roluri interpretate de actor a fost State Potcovaru, soțul celebrei Flăcărica, adusă la viață cu multă măiestrie de Carmen Tănase. Proiectul a început în anul 2007 cu „Inimă de țigan” și s-a terminat 3 ani mai târziu cu producția „Moștenirea” și s-a numărat printre cele mai de succes producții românești.

State și Flăcărica Potcovaru sunt încă îndrăgiți de public, iar Gheorghe Visu și Camen Tănase vor fi mereu două figuri emblematice pentru cinematografia românească cu aceste roluri.

Care este cel mai mare regret al lui Gheorghe Visu

Anii au trecut însă, iar domnul Visu s-a retras ușor din lumina reflectoarelor. Apare încă în diferite piese de teatru, se implică în multe alte proiecte, însă publicul nu mai are șansa atât de des să-l vadă pe micile ecrane. S-a remarcat pentru activitatea sa artistică și nu a lăsat niciodată ca viața sa privată să fie în atenția mediului public, așa că interviurile pe care le acorda ating rareori asemenea subiecte.

Recent, marele actor a acordat un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Spectatorii au avut șansa să-l vadă pe Gheorghe Visu așa cum este el în viața de zi cu zi, modest și mereu cu zâmbetul pe buze. A vorbit despre carieră și despre State Potcovaru, iar la final a permis publicului să pătrundă în sufletul și amintirile sale.

Întrebat despre regretele pe care le are după o viață glorioasă și plină de succese, domnul Visu a recunoscut că nu a fost ocolit de asemenea sentimente. La vârsta respectabilă pe care o are, a realizat că a făcut anumite greșeli în tinerețea sa.

După o viață petrecută pe scenă, actorul și-ar fi dorit un singur lucru

Printre cele mai mari ar fi faptul că nu și-a urmat visul de a deveni artist. În ciuda faptului că actoria i-a adus multe satisfacții, continuă să se gândească ce s-ar fi întâmplat cu viața lui dacă și-ar fi finalizat studiile în cadrul liceului de muzică.

Mai mult, pasiunea pe care nu a urmat-o niciodată atât de mult pe cât și-ar fi dorit a fost desenul. A început să reproducă în imagini lumea din jurul său la o vârstă fragedă, iar acum continuă să facă acest lucru cu mare drag. Desenează ori de câte ori are ocazia, semn că pasiunile nu se sting niciodată atunci când nu le permitem acest lucru.

„Am regrete, chiar profesionale și sunt destul de multe. Eram destul de plin de sine când aveam 30 de ani și îmi pare rău că nu am fost atunci maleabil. Dacă aș putea să dau timpul înapoi aș vrea să termin liceul de muzică, măcar. Îmi plăcea să desenez, chiar și acum mai desenez”, a spus Gheorghe Visu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce a însemnat celebritatea pentru Gheorghe Visu

Cât despre viața de actor, Gheorghe Visu a mărturisit că această meserie i-a oferit mult mai multe decât câștiguri materiale. Pe departe, cel mai prețios lucru pentru el a fost dragostea publicului pentru activitatea sa. Mereu s-a alimentat cu energia oamenilor din jurul său, iar acest lucru i-a permis să evolueze constant și să-și ducă cariera cât mai sus cu putință.

Statului de „celebritate” l-a încântat pe actor, mai ales atunci când oamenii îl recunoșteau în viața de zi cu zi și-i prezentau admirația lor. Și-a dat seama că munca lui contează, a căpătat încredere în aptitudinile sale și astfel a devenit mereu din ce în ce mai bun.

„În afară de partea materială, e foarte plăcut să vezi că te salută cineva în supermarket. Am căpătat o anumită încredere în mine, în felul meu de face comedie”, a mai declarat în interviu Gheorghe Visu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: