Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este cel mai reușit model de la Dacia. Nu te-ai fi așteptat VIDEO

Care este cel mai reușit model de la Dacia. Nu te-ai fi așteptat VIDEO

Cel mai reușit model de la Dacia

Cea mai bună mașina de la Dacia a fost lansată în noiembrie 2019,model anunțat de compania Renault doar pentru piața din Rusia.

Noul model are trei versiuni de motorizare,pe benzină și două diesel, fiind cel mai reușit model de la Dacia.

Care este cel mai reușit model de la Dacia. Nu te-ai fi așteptat VIDEO

Noul model Stepway, de la Dacia a fost lansat pe 14 noimebrie 2019, iar din luna decembrie a devenit disponibil în rețeaua Dacia din întrega Românie.

Modelul Dacia Logan Stepway este disponibil cu motorizări pe benzină și motorină, având puteri între 75 și 95 de cai-putere. De asemenea, motorizarea pe benzină este 0.9 TCe, iar modele pe Diesel au o cilindree de 1,5 litri și dezvoltă 75, respectiv 95 de cai-putere.

În ceea ce privește prețul autoturismului, pentru varianta cu motorul TCe 90, acesta este de 10.250 euro, iar pentru varianta Blue dCi 95.

Modelul Stepway, cel mai bun de la Dacia

Modelul Stepway este considerat unul dintre cele mai bune modele de la Dacia deoarece are elemente de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway, iar protecțiile sunt speciale, de culaore neagră cu ornamente cu aspect cromat, aflate în partea inferioară a barelor de protecție față și spate.

Interiorul autoturismului are o tapițerie în două nuanțe de gri, iar denumirea de Stepway poate fi găsită atât pe spatele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele.

Totodată, are sistem de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile sunt regrabile electric, are pilot automat și asistentă de parcare cu spatele.

Mai mult, volumul portbagajului este de 510 litri, dar poate ajunge și la 1.257 litri în situația în care bancheta din spate este rabatată.

Deși nu este obligatoriu, vehiculul poate fi echipat și cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistență la parcarea cu spatele, inclusă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: