Redactia.ro
Home » Monden » Care este concurenta de la Survivor România cu cele mai multe operații estetice

Care este concurenta de la Survivor România cu cele mai multe operații estetice

GALERIE FOTO (2)

Multe dintre vedetele din țara noastră au apelat cu încredere la operațiile estetice, iar membrele echipei Faimoșilor de la „Survivor” nu fac excepție. De-a lungul anilor au trecut prin transformări incredibile, dar publicul nu a uitat niciodată cum arătau atunci când au debutat în fața camerelor de luat vederi. Dacă vreodată v-ați întrebat cine este vedeta care are cele mai multe asemenea intervenții, acum veți afla răspunsul.

Care este concurenta de la Survivor România cu cele mai multe operații estetice

Ediția de anul acesta a competiției „Survivor România” le-a avut drept concurente pe Andreea Tonciu, Otilia Billionera, Xonia Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu și Elena Chiriac. Pentru titlu de „concurenta Survivor cu cele mai multe operații estetice”, au existat doar trei pretendente: Andreea, Otilia și Xonia.

Fiecare dintre ele și-a făcut mai multe modificări de-a lungul anilor, însă cea care a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician este Andreea Tonciu. Încă de la debutul său în fața camerelor de luat vederi, a fost criticată puternic pentru nasul său, pe care mulți îl considerau mult prea mare.

După ce a suportat cu demintate criticile primite, vedeta a hotărât în cele din urmă să-și facă o rinoplastie. A fost o schimbare majoră, pe care însă nu a regretat-o niciodată.

„Începuseră foarte multă lume să mă jignească și, apărând la televizor, mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul), pentru că televizorul mărește.  Eram într-o seară în oglindă, mă machiam, să ies afară, și mă vedeam urâtă. Am pus mâna pe telefon, am sunat, zic: ‘Dacă acum nu-mi faci programare, să plecăm luni, nu mă mai operez, că știi că mie mi-e frică’. Zis și făcut, luni am plecat în Turcia și m-am operat”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show.

Pe lângă această operație, Andreea și-a mai făcut următoarele „modificări”: operația de augmentare mamară, de mărire de buzelor și de modificare a trăsăturilor feței. Ultima procedură a fost menită să-i păstreze tenul mereu tânăr și lipsit de imperfecțiuni, după cum visează multe dintre reprezentantele sexului frumos.

Ce operații estetice au Xonia și Otilia

În timp ce Otilia Bilionera concurează cu succes cu Andreea Tonciu la acest capitol, fiind o împătimită a oprețiilor estetice, nu putem spune același lucru despre Xonia. Artista a recunoscut că are doar două operații estetice: una prin care și-a micşorat nasul și alta pentru a-și mări buzele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: