Redactia.ro
Home » Știri » Care este de fapt legătura misterioasă dintre Denise Rifai și Florin Cîțu. Paparazzi i-au surprins împreună

Care este de fapt legătura misterioasă dintre Denise Rifai și Florin Cîțu. Paparazzi i-au surprins împreună

GALERIE FOTO (2)

Denise Rifai și Florin Cîțu au fost surprinși împreună de paparazzi. Cei doi au o legătură misterioasă și românii sunt puși pe gânduri, mai ales că jurnalista îl apără adesea public pe Premier. Cum au fost suprinși cei doi și care etse relația dintre ei.

Ce legătură au Denise Rifai și Florin Cîțu

Nu o dată jurnalista Denise Rifai l-a apărat în mod public pe Premierul Florin Cîțu. Recent, cei doi au fost suprinși de paparazzi. Florin Cîțu se afla la o cafenea din zona de lux a Capitalei, acompaniat de consilierul său, dar și de câteva gărzi de corp. La masa celor doi și-a făcut apariția Denise Rifai care preț de câteva minute a purtat o conversație cu aceștia. Pare că Premierul și prezentatoarea au o relație strânsă de prietenie, dovadă fiind imaginile. De asemenea, Denise Rifai s-a oprit pentru a vorbi și cu angajații SPP care „îi țineau spatele” Premierului.

sursa foto: evz.ro

Denise Rifai i-a luat apărarea public lui Florin Cîțu

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una dintre susținătoarele Premierului Cîțu. Acets lucru se poate observa din declarațiile sale făcute publice. Denise Rifai nu ratează nicio ocazie prin care să îi ia apărarea Premierului. Aceasta a precizat că el este un Premier tânăr care se poate ocupa cum trebuie de Guvern și va putea ajuta la dezvoltarea României.

Nu m-am exprimat public pana acum despre investirea acestui nou cabinet, insa o fac acum, cu mare satisfactie si bucurie! Avem, Doamne Ajuta, un prim-ministru tanar, sigur pe el, pregatit, un tip citit, care se vede clar ca intelege ce vorbeste, care se exprima liber si degajat, si in care am toata increderea ca va face tot ce poate sa conduca aceasta tara, cat poate de bine!

Dar oare ce trebuia sa faca Premierul, la depunerea juramantului??? Sa vina si sa ne zica “ Popor roman, ma investiti cu increderea voastra dar sa stiti de mine…. “ si sa ne citeasca jurnalul calatoriei lui pana la cei 48 de ani pe care i are acum, sau cum???!Nu mai spun ca documentul a fost scos doar ca sa i fie murdarita imaginea si sa se incerce aruncarea lui din cursa pentru sefia PNL. Pentru ca sefia pnl asezata peste mandatul de premier ii creeaza un profil mult mai puternic si il pozitioneaza intr-o zona de unde va putea accesa functii mai inalte.„, este doar o mică parte din declarațiile publice ale prezentatoarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: