Redactia.ro
Home » Monden » Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Puțini știu cum o cheamă pe artistă în buletin

Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Puțini știu cum o cheamă pe artistă în buletin

GALERIE FOTO (5) Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău.

Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțini știu care este, de fapt, numele său real. Deși a terminat medicina veterinară, Vlăduța Lupău este pasionată de muzică așa că și-a urmat visul.

Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Puțini știu cum o cheamă pe artistă în buletin

Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Interpreta de muzică de petrecere este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vlăduța Lupău își încântă publicul la fiecare eveniment cu vocea sa suavă. Cu toatea astea, puțini sunt cei care știu cum o cheamă pe artistă în buletin. O cheamă Vlăduța Lupău, dar părinții iau mai pus un nume de Sfânt. Mai exact, pe Vlăduța o mai cheamă și Maria, artista fiind foarte mândră de prenumele său.

Vlăduța a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, dar a ales să devină cântăreață. „A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a povestit Vlăduța Lupău.

Artista este foarte discretă cu viața sa personală, motiv pentru care sunt multe lucruri pe care fanii săi nu le știau despre ea. Interpreta de muzică pentru petrecere are un tatuaj sub glezna piciorului drept, având un mesaj inscripționat „Totul trece”.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus, cei doi organizant o nuntă ca-n povești. Artista se gândește să aducă pe lume un copil, dar este conștientă că din cauza programului său încărcat, ar fi cam greu. „Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta”, declara vedeta.

Cine este soțul Vlăduței Lupău

Adrian Rus este fostul portar de la U Cluj și CFR Cluj, lăsându-se de fotbal în urmă cu un an. „Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului.Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr.„, a declarat Adi Rus.

Vlăduța și Adrian s-au cunoscut în urmă cu aproximativ șase ani, la un concert, dar au devenit iubiți în urmă cu doi ani. Adrian își iubește atât de mult soția încât și-a tatuat chipul artistei pe braț. „Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie.”, a mai spus fostul portar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: