Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este karma ta, în funcție de anul în care ești născut

Care este karma ta, în funcție de anul în care ești născut

GALERIE FOTO (2) Care este karma ta, în funcție de anul în care ești născut

Tabelul karmic. Ai auzit mereu de karma, dar știai că aceastase alege pentru fiecare om în parte, în funcție de data sa de naștere? Iată ce karmă ai, în funcţie de când te-ai născut.

Ce karma ai, în funcție de anul nașterii. Cum o calculezi

În funcție de anul nașterii tale, ai o Mewa, care în credința tibetană este energia care te caracterizează și care îți ghidează viață. Tabelul de mai jos arată anul karmei tale.

În zona Tibetului există credința că sufletul oamenilor se poate reîncarna de maximum nouă ori. Se crede că cu fiecare reîncarnare oamenii primesc noi încercări karmice care vizează sănătatea caracterul sau relațiile. Astrologia mewa se bazează pe un sistem de nouă numere și ne arată de câte ori ne-am reîncarnat până acum și ce așteptări ar trebui să avem de la viața aceasta.

Cifra 0 este considerată simbolul echilibrului.

În funcție de ultima cifră a anului în care te-ai născut, iată care este karma ta si pe ce drum trebuie să pornești în viață.

Mewa 0

Ești o persoană căruia îi plac regulile. Așadar le și respectă. Se spune că ești un factor de echilibru. Găsești soluții în cele mai critice momente. Trebuie să ai grijă ca nevoia de a controla lucrurile să nu îți pricinuiască.

Mewa 1

Ai un caracter neliniștit și o adaptabilitate  foarte mare. Ești o persoană deschisă și prietenoasă cu o copilărie dificilă .Ai tendințe depresive, dar și unele probleme cu rinichii, vezica sau sistemul reproductiv. Ești o fire romantică și ai nevoie de liniște când lucrezi.

Mewa 2

Ești un caracter prietenos ce are o mentalitate tradițională și ești obsedat de detalii. Ești mereu obosit și ai putea avea probleme în această viață cu cu intestinul, cu sângele sau cu spatele. Ești o persoană echilibrată care are tot ce poate avea în viață și ocupația ta ideală este cea cu publicul sau și munca legată de natură.

Mewa 3

Ești un caracter independent, sociabil, ai o minte pozitivă și foarte multă încredere în sine. Ești foarte prezent, nu-ți faci prea multe planuri de viitor și sunt șanse să ai probleme mentale și nervoase. Activitățile perfecte pentru cei ce se încadrează aici sunt cele în care te poți exprima: scriitor, profesor sau muzician.

Mewa 4

Ești o persoană indecisă și ai probleme karmice legate de intestine și sistemul respirator și susceptibilitate la epidemie. Ai dificultăți în a stabili relații de lungă durată și tocmai din această cauză nu îți vei face o familie foarte rapid. Locul de muncă perfect pentru tine este legat de comunicare, producție sau festivități.

Mewa 5

Ești un om al extremelor și ai un instinct extrem de mare de autoconservare. Ai nevoie de pasiune și iubire în viața ta și vrei un job cu o poziție înaltă. Ești o fire intuitivă spirituală și am putea spune chiar un lider înnăscut.

Mewa 6

Cum știi ce karma ai. Ai trăit mereu cu frica de eșec și ai o predispoziție la suprasolicitare. Ești un om ce vrea să cucerească și să domine în relația cu partenerul, iar ocupația perfectă pentru tine este cea din management, din jurisprudență sau domeniul de studiu.

Mewa 7

Ești o fire optimistă și ai o capacitate de a vorbi foarte frumos și alegi foarte bine cuvintele, de unde și tendința de a manipula oameni. Ești foarte atent la detalii și îți place să fii liber. Cauți o dragoste născută de libertate, iar banii tăi sunt câștigați pentru a fi cheltuiți.

Mewa 8

Ești un caracter încăpățânat și de aceea opiniile tale nu pot fi schimbate. Ești o fire loială și credincioasă și ai parte de prosperitate timpurie și un atașament față de bani.

Mewa 9

Ești o fire senzuală și emoțională, impulsivă și intolerantă. Aștepți prea mult de la ceilalți, dar și de la tine, și ești un idealist, tocmai de aceea ajungi să disprețuiești anumite lucruri inclusiv pe cele materiale. Poți avea tulburări nervoase, insomnii sau boli de inimă. Ocupația preferată este cea de actor scriitor artist sau diplomat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: