Redactia.ro
Home » Știri » La noapte se schimbă tot. 6 zodii afectate de Luna Nouă în Pești

La noapte se schimbă tot. 6 zodii afectate de Luna Nouă în Pești

La noapte se schimbă tot. 6 zodii afectate de Luna Nouă în Pești

LUNA NOUA IN PESTI – 23 FEBRUARIE 2020, ORA 15:32, ORA ROMANIEI. Pentru 6 zodii, acest fenomen va aduce schimbarea!

Astrologic, semnul Pesti este un semn de apa mutabil si este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema, ce pot conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitatea imensa, mila, putere de a ierta, compasiune. Semnul Pesti este singurul semn fara nici o protectie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de energii care ne ajuta sa ne acordam usor la schimbarile care apar.

Apa este flexibila si poate invinge totul, ia forma vasului in care este pusa, isi face loc printre obstacole cu o umilinta inselatoare, cucereste prin supunere, ataca prin infiltrare, spala si curata pamantul, stinge focul sau fuge de foc prin transformarea ei in abur, satureaza atmosfera astfel incat vantul piere. Mitologia semnului Pesti ne pune fata in fata cu vestita sirena, cu armele ei incredibile dar si cu tradarea unor conditii impuse. Semnul Pesti este asociat si cu casa XII, o casa a secretelor, karmei, dusmani ascunsi, locuri de detentie, spitale, suto-sabotaj , sacrificii, iluzii dar si credinta, sfarsituri.

Aceasta Luna Noua in pesti pe gradul 4;28 ofera o multime de posibilitati. Suntem ajutati sa gasim noi metode de a curata problemele vechi, sa renuntam la acele modele repetitive care dau gres, sa ne conectam cu ghizii nostri spirituali care stiu cel mai bine nevoile noastre. O luna noua in Pesti vorbeste despre suisuri si coborasuri, are o influenta nebuloasa si puternic misterioasa asupra vietii noastre, ne incrunta spancenele si mai mult, amplifica vinovatiile, tradarile, scoate in lumina planurile secrete dar si cum multi ‘arunca pisica in spatele celorlalti”. Cum semnul Pesti este ultimul semn al zodiacului, aceasta lunatie ne indeamna sa fim rabdatori, sa reflectam si sa facem un bilant dar cu multa sinceritate, in scopul de a porni din nou la drum dar fara atatea bagaje dupa noi, conform adriana-astro.com

Luna Noua in Pesti din 23 februarie 2020 este o reamintire minunata a acestui adevar suprem.

Horoscop Luna Noua pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Asteapta-te la neasteptat pentru ca aceasta Luna Noua iti poate impacta lumea intr-un mod miraculos. Poti sa te pregatesti pentru o surpriza. Si chiar daca nu pare de la inceput o surpriza, iti vei da seama ca asa este si ca e una buna. Mentine-ti mintea deschisa si cel mai important – inima deschisa. Este exact tipul de scuturare cosmica de care ai nevoie care sa te scoata din lentoarea adusa de Mercur retrograd si sa iti aduca o noua motivatie sub forma unei neasteptate oportunitati.

Horoscop Luna Noua pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Da-ti voie sa fii in totalitate inspirat cu ocazia acestei Luni Noi pentru ca iti va aduce unele oportunitati potentiale de conexiune sociala. Sub Luna Noua in Pesti, daca vei stabili sau intari contacte cu un grup sau cu o persoana pe care o admiri, vei putea culege beneficii si recompense pline de semnificatie pentru calea ta. Conexiunea si socializarea sunt aspecte activate pentru tine. Daca tu nu te expui acolo in lume, cine sa te vada ?

Horoscop Luna Noua pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viziunea ta creativa este clara acum si este timpul sa o impartasesti cu lumea. Aceasta Luna Noua iti aduce o dulce oportunitate sa faci o miscare cutezatoare in directia viselor tale. Iti va deschide o perioada uimitoare pentru a-ti planifica o intalnire si a-ti impartasi o viziune sau o idee cu parteneri de afaceri sau cu superiori. Dupa aceea priveste magia cum se desfasoara.

Horoscop Luna Noua pentru RAC (21 iunie – 22 iulie)

Aceasta nu este Luna Noua sub care sa stai acasa si sa mangai pisicile ci este timpul sa te duci si sa te expui in lume si sa experimentezi ce are viata sa iti ofere la acest moment. Te poti simti ca si cum esti tocmai pregatit sa explorezi locuri noi si scene noi, pe masura ce vei fi inspirat de maretia si de spiritul de aventura al acestei Luni Noi. Ea poate sa iti puna in cale personalitati creative si pline de entuziasm. Fii deschis la sincronicitatile magice ale vietii.

Horoscop Luna Noua pentru LEU (23 iulie – 23 august)

Aceasta Luna Noua te binecuvanteaza aproape cu un simt suplimentar psihic si paranormal ca sa detectezi exact ce ai nevoie la acest moment ca sa te vindeci si sa cresti spiritual. Asculta de Sinele tau inalt. Poti sa te astepti ca unele subiecte ce tin de intimitate sau unele nevoi mai profunde sa iasa la lumina si in constiinta ta acum. In aceste zile, daca iti dai voie sa faci unele cercetari mai profunde de suflet va fi nu doar fascinant dar si extrem de revelator.

6 zodii afectate de Luna Nouă în Pești

Horoscop Luna Noua pentru FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Parteneriatele cantaresc greu in mintea ta acum si aceasta Luna Noua este timpul perfect ca sa trimiti energie suplimentara spre acele zone ca sa dezvolti exact acele relatii in felul in care tu vrei. Luna Noua in Pesti iti va aduce dorinta pentru un nou inceput intr-un parteneriat. Fie ca este de afaceri sau romantic, poti sa pui bazele si fundatia pentru un drum plin de satisfactie emotionala in continuare.

Horoscop Luna Noua pentru BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Este timpul sa iti improspatezi rutina de zi cu zi. Te poti intreba daca actualele obiceiuri de rutina functioneaza la maxim pentru binele tau. Mananci destul, dormi destul sau trebuie sa faci ajustari? Indiferent de raspuns, nu e timp mai potrivit ca aceasta Luna Noua ca sa iti organizezi un nou start proaspat. Acum ai sansa sa incepi un nou obicei mai sanatos cu incredere si putere.

Horoscop Luna Noua pentru SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te simti sexy, liber, ultra creativ si pus pe distractie, deci lasa-ti magia sa straluceasca cu ocazia acestei Luni Noi. Asteapta-te la zile pline de inspiratie artistica dar si la acel tip de conexiune sexuala care sa te ajute sa iti eliberezi o energie stagnanta. Pestii sunt zodia ta prietena, de apa, deci doar relaxeaza-te si simte-te bine. Permite acestei stari sa deschida un flux creativ in viata ta.

Vezi toate zodiile pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: