Redactia.ro
Home » Monden » Care este legătura dintre familia Ceaușescu și Cornelia Catanga. Artista a spus adevărul

Care este legătura dintre familia Ceaușescu și Cornelia Catanga. Artista a spus adevărul

GALERIE FOTO (3) Sotii Ceausescu si Cornelia Catanga

Cornelia Catangă este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere, iar pe vremea lui Nicolae Ceaușescu aceasta era doar o copilă. Această își amintește cu drag despre perioada din acea vreme, când pleca cu decolteul plin de bani, primiți de la petrecăreți. Totodată, Catanga a vorbit despre faptul că îi lipsesc concertele și activitatea din cauza pandemiei de coronavirus.

Care este legătura dintre familia Ceaușescu și Cornelia Catanga. Artista a spus adevărul

Cornelia Catanga a vorbit recent despre perioada în care pleca acasă de la petreci, cu decolteul plin de bani și își ducea traiul fără probleme. Această perioadă s-a petrecut în vremea lui Nicolae Ceaușescu, când comunismul îi dicta pe toți. Vedeta a spus că are și amintiri vesele, dar și triste din anii comunismului. Cornelia Catangă a fost încătușată, în urma unui spectacol. ‘Păi, nu era chef fără mine. Am debutat cântând la acordeon. M-a luat sub aripa ei ocrotitoare solista Romica Puceanu. Cu ea am trecut și prin multe aventuri. În 1984, după un spectacol susținut la Sala Polivalentă, a venit Miliția, mi-au pus cătușele și m-au băgat într-un Jeep, cu geamuri fumurii. Pe mama nu au lăsat-o cu mine. O seară am stat la secție, a venit Romica Puceanu să mă ia de acolo„, a spus interpreta de muzică pentru petrecere.

Potrivit declarațiilor acesteia, artista a fost acuzată că a cântat piese cu versuri nepotrivite și că spectatorii au aruncat cu bani pe scenă. Însă, susține aceasta, banii au fost măturați, strânși pe făraș și luați de lăutari între ei. Ea nu a luat niciun ban. Conform Impact.ro, Cornelia Catanga a fost preferata familiei Ceaușescu.

Ion Ceaușescu i-a botezat fiul Corneliei Catanga

Artista a mai spus că pentru soții Ceaușescu, nu prea a cântat, în schimb fanul ei au fost Ion Ceaușescu, fratele președintelui și Nicu, fiul acestuia. La scurt timp, Cornelia Catanga l-a ales ca naș pentru fiul ei pe nimeni altul decât Ion Ceaușescu. „Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ‘Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!’, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei‘, a mai spus Cornelia.

De asemenea, Cornelia Catanga are amintiri frumoase și cu fiul președintelui comunist, Nicu Ceaușescu. La fiecare petrecere, ea și soțul său, Aurel Pădureanu stăteau lângă el. Mai mult, aceasta a mărturisit că Nicu era îndrăgostit de Jeanina Matei, dar Elena Ceaușescu, era invidioasă pe frumusețea ei, motiv pentru care a decis să-i despartă.Ei bine, se pare că perioada în care Cornelia Catanga era putred de bogată a trecut, în prezent având probleme financiare serioase. Întrebată dacă va participa alături de alți artiști la petrecerea de Revelion, artista a declarat că nu este încântată să apară. ‘Ies prin curte, trec de la frig la cald, și așa mă ia tusea. Avem un spectacol, de Revelion, la un hotel din Sinaia, s-a anulat și acesta, din cauza restricțiilor, la vreme de pandemie. Am nevoie de bani, pentru chirie, mâncare, medicamente, însă ne mai ajută fiul meu, Alex. Mai bine ești sănătos și mănânci doar pâine cu ceapă!‘, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: