Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga are probleme financiare: ”Trăiesc din ajutorul fiului”

Cornelia Catanga are probleme financiare: ”Trăiesc din ajutorul fiului”

Cornelia Catanga are probleme financiare

Cornelia Catanga are probleme financiare. Atât ea, cât și soțul ei, locuiesc în chirie și din cauza pandemiei de coronavirus nu mai au evenimente la care să cânte. Ajutorul le vine de la fiul lor, care îi sprijină financiar. 

Cornelia Catanga are probleme financiare

După ce banca le-a luat casa, Cornelia Catanga și soțul ei sunt nevoiți să locuiască în chirie. În acest moment nu mai au nicio sursă de venit, pentru că pandemia de coronavirus a anulat toate evenimentele la care cei doi soți trebuiau să meargă. Ca să poată să trăiască artiștii au ajuns dependenți de ajutorul băiatului lor, scrie cancan.ro.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga și soțul ei Aurel Pădureanu s-au mutat într-o vilă, în chirie. Faptul că au ales vila și nu blocul, este pentru că în oraș cheltuielile ar fi mai mari, iar acestu lucru nu i-ar permite lui Alexandru să studieze în continuare.

”El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări”, a declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia și Aurel Pădureanu au luat o pauză

Corneliei și lui Aurel le merge prost pe taoate planurile. Dacă financiar nu au cum să rezolve în această perioadă, iată că nici cu dragostea nu stau prea bine. Din cauza neînțelegerilor dintre ei, au decis să ia o pauză. Amadoi au declarat că dorm separat și că lasă timpul să vindece rănile.

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea.

La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mai mărturisit Cornelia Catanga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: