Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme se confruntă Cornelia Catanga după despărțirea de Aurel Pădureanu? Vedeta își plânge amarul

Cu ce probleme se confruntă Cornelia Catanga după despărțirea de Aurel Pădureanu? Vedeta își plânge amarul

cornelia catanga probleme

Anul 2020 a fost unul plin de ghinioane pentru cântăreața de muzică de petrecere. Cornelia Catanga a ajuns în pragul falimentului. După despărțirea de Aurel Pădureanu, Cornelia nu își mai permite să plătească chiria pentru vila în care stă. Mai mult, nici cu sănătatea nu stă prea bine în această perioadă.

Cât de mari sunt problemele Corneliei Catanga

Ghinioanele din familia Corneliei au început în luna aprilie când ea și soțul ei au decis să stea separați. După acest episod, problemele de sănătate și-au făcut loc în viața artistei. Cornelia s-a îngrășat 26 de kilograme în ultimele luni. Din cauză că nu a mai putut participa la evenimente, artista a devenit sedentară și kilogramele s-au acumulat.

„Sunt atât de supărată că m-am îngrășat în 7-8 luni de zile. Când a plecat Alexandru în America am slăbit, apoi, după problema pe care am avut-o cu stopul cardio-respirator, din cauza medicamentelor, am luat cred că 26 de kilograme. Am luat atâtea pastile, încât îmi era scârbă să mai beau și apă”, a povestit Cornelia Catanga la Antena Stars.

Mai mult, problemele financiare au început în aceeași perioadă. Din cauza pandemiei, concertele și evenimentele vedetei s-au anulat, iar ea a pierdut sume considerabile. Din martie până acum, Cornelia a acumulat datorii imense, cei care o ajută pe artistă cu cheltuielile sunt prietenii ei.

„De doi ani și jumătate stau în Bragadiru, cu chirie, cum să nu fiu supărată? În pandemia asta cine ar putea să mă ajute pe mine? De cântat, nu am avut unde să cânt și nu am putut. Doi oameni m-au ajutat. Plătesc o chirie foarte mare unde stau, am de urcat zilnic 44 de scări”, a adăugat ea.

Care este motivul din spatele separării de Aurel Pădureanu

Artista este o fire impulsivă, iar certurile dintr cei doi sunt la ordinea zilei. După 33 de ani de concubinaj, cei doi au ajuns să nu mai vorbească unul cu altul. Decizia lor a șocat pe toată lumea, mai ales că în 2014 și-a jurat iubire în fața lui Dumnezeu.

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea.”, a spus Cornelia Catanga.

În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: