Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Cornelia Catanga în tinerețe. Câți ani are acum soția lui Aurel Pădureanu

Cum arăta Cornelia Catanga în tinerețe. Câți ani are acum soția lui Aurel Pădureanu

GALERIE FOTO (3) Cum arata Corenlia Catanga în tinerete

Cornelia Catanga este o cântăreață de muzică lăutărească din România, care era cunoscută pentru vocea ei și formele voluptoase. Puțini știu însă cum arata artista în tinerețe! Chiar și acum cântăreața arată foarte bine și își ascunde cu mare dibăcie vârsta: are 62 de ani, pe care nu îi arată în niciun caz!

Soția lui Aurel Pădureanu a trecut printr-o schimbare radicală de look, dar nu pentru că și-a fi dorit cu ardoare să devină mai suplă și a ținut o dietă, ci pentru că a avut multe probleme.

Cornelia Catanga în tinerețe
Cornelia Catanga în tinerețe

Artista a slăbit aproape 30 de kilograme și a devenit de nerecunoscut. Au fost mai multe lucruri care au făcut-o pe Corenlia Catanga să dea jos atâtea kilograme, dar cel mai important a fost reprezentat de plecarea în Statele Unite a fiului ei, la viitoarea sa soție, potrivit wowbiz.

Cornelia Catanga a slăbit
Cornelia Catanga a slăbit

Cornelia Catanga a suferit foarte mult și chiar a suferit un infarct. Toate aceste neplăceri au făcut-o să slăbească masiv.

„Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a spus artista.

Cornelia Catanga și soțul ei au fost executați silit

Un moment extrem de greu pentru cuplu a fost și când au fost executați silit și au trebuit să se mute. La acel moment, cântăreața declara că are concerte și luptă din răsputeri să redevină totul la normal.

„Așa suntem de peste 30 de ani. Vreau să spun telespectatorilor că eu și soțul meu suntem niște luptători, luptăm în continuare să vedem până când și până unde o să ajungem. Vreau să spun că, Cornelia Catanga este foarte tare. Mi-am început spectacolele, mi-am început concertele, mi-am început filmările pe la televiziune. Nu aș putea să spun și să-mi pun viața în pericol, spunând că eu deja pot să când și că eu nu pot să când de fapt. Am fost în străinătate, am avut concerte în Germania, Olanda, deci am trecut peste. Pe 22 decembrie o să plec în Spania, avem concerte acolo. Nu vă mai spun de Revelioane. Sunt ok, sunt tare, sunt foarte bine”, a declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini