Redactia.ro

Dieta Anamariei Prodan. Impresara a slăbit 17 kilograme într-un timp record

GALERIE FOTO (2)

Dieta Anamariei Prodan a fost pe cât de restrictivă, pe atât de lăudată. Mai ales că impresara a reușit să topească, pur și simplu, 17 kilograme într-un timp record. Acum, soția lui Laurențiu Reghecampf afișează o siluetă ca trasă prin inel, fit, ca la douăzezi de ani.

Dieta Anamariei Prodan: de la 72 la 55 de kg

Dacă până anul trecut, Anamaria era o femeie cu forme, complexată de cele câteva kilograme în plus, impresara s-a ambiționat și a dorit să slăbească. Zis și făcut! În doar opt luni, la cei 46 de ani, Anamaria Prodan a trecut de la 72 de kilograme la doar 55. Cum a reușit? Cu ambiție și o dietă bine pusă la punct.

A băut doar sucuri la blender

Deși nu oricine poate urma o asemenea dietă, care nu e tocmai recomandată de medici, Anamaria Prodan s-a ambiționat să topească toate acele kilograme în plus. Astfel, ea și-a impus această dietă draconică de a consuma numai sucuri pe care le-a făcut cu ajutorul unui blender.

A slăbit 17 kg în 8 luni

Dieta Anamariei Prodan: 3 litri de suc zi de zi

După cum a mărturisit chiar ea, impresara a băut câte 3 litri de suc zi de zi. ”Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a povestit ea.

Impresara a povestit și că, în această perioadă, a recurs la antrenamentele fizice, pentru a ajunge cât mai repede la țelul său. ”Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a menționat Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan fotografiată intr-o ținută sumară. Imaginile au devenit virale pe internet

Loading...