Redactia.ro
Home » Monden » Care este marele regret a lui Victor Vrînceanu după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta ideea asta”

Care este marele regret a lui Victor Vrînceanu după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta ideea asta”

Victor Vrînceanu, detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire: „Mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”

Iată care este marele regret a lui Victor Vrînceanu după despărțirea de Andreea Antonescu!

Care este marele regret a lui Victor Vrînceanu după despărțirea de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu dezvăluie marele lui regret după despărțirea de Andreea Antonescu. Fostul partener de viață al îndrăgitei cântărețe a povestit public ce trăiri are din cauza faptului că nu-i este alături fiicei lui la fiecare pas din viața ei. Acesta a povestit că a rugat-o pe Andreea să-și împartă timpul cu Victoria 50%-50%, dar aceasta nu a fost de acord. Acest aspect este greu de suportat, deoarece Victor Vrînceanu își dorește mai mult timp alături de micuța lui:

 „Aș sta non-stop cu ea!” „Aș sta non-stop cu ea! (n.r. cu fiica lor). Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea”, a spus Victor Vrînceanu, pentru cancan.ro.

Cum au ales, de fapt, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu numele fetiței lor?

Victor Vrînceanu a povestit și cum a ales alături de Andreea Antonescu, de fapt, numele fetiței, Victoria-Venice Fostul, deoarece fosta parteneră de viață a susținut că povestea numelui pe care îl poartă fetița ei este inspirată din victoria de la America Express:

„O fi glumit și ea cu voi. Am să vă spun povestea reală a numelui fetiței noastre. Poveste știută de toată familia pentru că discuția despre nume a durat multă vreme și au fost implicate ambele familii. Micuța noastră iubită a fost dorită de amândoi, nu a fost o surpriză venirea ei pe lume. Noi am discutat despre nume încă dinainte să știm că este Andreea însărcinată. Din momentul în care ne-am hotărât că vrem să mergem pe acest drum, am început să vorbim despre asta. Știu că unii sunt superstițioși, dar noi nu am avut problema asta pentru că am avut un feeling bun de la început. Nici nu ne-am pus problema dacă vom putea sau nu să avem un copil. Am simțit amândoi că se va întâmpla. Revenind la povestea numelui… Eu i-am propus Andreei în felul următor: dacă va fi băiat, să îl cheme Andrei-Victor. Dacă va fi fată, să o cheme Victoria-Andreea. (…) A fost încântată, mi-a zis ca așa a chemat-o și pe o persoană dragă din familia ei, dar că numele Andreea nu îi place și că ar vrea să căutăm altul. I-a plăcut ideea să aibă aceleași inițiale, pentru că ea este AA, fiica ei cea mare, Sienna, este SS…iar numele meu complet este Victor-Vadim Vrînceanu, deci am trei V-uri. Andreea s-a gândit inițial să rămână doar Victoria Vrînceanu, dar ne-am decis până la urmă să îi punem și al doilea prenume, tot ceva care să înceapă cu V. Să fie ca tati, cu trei inițiale de V. Să vedeți discuții între mama, Andreea și mama ei. Stăteau și se tot gândeau care are muzicalitate, ce semnificație are, ce rezonanță și tot așa. (…) A spus că i se pare special Venice. I-a venit din senin cumva și mi-a zis că s-a hotărât, gata! Și, uite așa, a rămas și acum e trecută și în certificatul de naștere, Victoria-Venice Vrînceanu. VVV!” a mai dezvăluit Victor Vrînceanu.

Astfe, micuța poartă numele tatălui ei și pentru a se distinge a primit și un prenume special, Venice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: